Χρ. Κανλής: Είναι σημαντικό οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας να απογραφούν στην πόλη
Κοινωνία

Χρ. Κανλής: Είναι σημαντικό οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας να απογραφούν στην πόλη

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενότητα για τη Νέα Ιωνία, Χρήστος Κανλής, καλεί τους πολίτες που μένουν στον Δήμο να απογραφούν στην πόλη και εξηγεί τα οφέλη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κανλής αναφέρει:

«Η αξία της απογραφής είναι εξαιρετικά σημαντική σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο. Είναι σημαντικό οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας να απογραφούν στην πόλη.

Ο αριθμός των κατοίκων κάθε Δήμου καθορίζεται από τη διαδικασία της απογραφής και καθορίζει το μέγεθος των κρατικών επιχορηγήσεων που παίρνει κάθε Δήμος. Οι κρατικές επιχορηγήσεις, με τη σειρά τους, επηρεάζουν την ποιότητα και το εύρος των παροχών που προσφέρουν οι Δήμοι στους κατοίκους τους.

Συνεπώς, αν θέλουμε καλύτερα σχολεία, καλύτερους παιδικούς σταθμούς, καλύτερους αθλητικούς χώρους και γενικά καλύτερες κοινωνικές παροχές για τις οικογένειες μας πρέπει να κερδίσουμε μεγαλύτερες κρατικές επιχορηγήσεις και ένας δρόμος για να το πετύχουμε αυτό είναι να καταγράψουμε την πραγματική δυναμική του πληθυσμού της Νέας Ιωνίας.

Ο κάθε ένας από εμάς είναι σημαντικός στην καθημερινή διεκδίκηση για καλύτερες συνθήκες στην πόλη μας και στη ζωή μας.

Έτσι, λοιπόν, είναι κρίσιμο να συμμετέχουμε στην απογραφή που είναι σε εξέλιξη. Είναι σημαντικό αφού ζούμε στη Νέα Ιωνία, να απογραφούμε στη Νέα Ιωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet