Χρ. Κανλής: Η Δ. Θωμαΐδου αποσύρει την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ με σκέπαστρο
Αθλητισμός

Χρ. Κανλής: Η Δ. Θωμαΐδου αποσύρει την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ με σκέπαστρο

Ότι «η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου αποσύρει την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ με σκέπαστρο (λεγόμενο και ως μπαλόνι) από το πρόγραμμα χρηματοδότησης “Φιλόδημος”» τονίζει ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα για τη Νέα Ιωνία Χρήστος Κανλής.

Ειδικότερα, ο κ. Κανλής αναφέρει: «Χθες, Δευτέρα 25 Ιουλίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πληροφορηθήκαμε ότι η δήμαρχος αποσύρει την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ – βόλεϊ με σκέπαστρο από το πρόγραμμα χρηματοδότησης “Φιλόδημος”. Ένα πλάνο που δεν θα κόστιζε στον Δήμο. Ένα όραμα που είχε στεριώσει και είχε ωριμάσει για να πλαισιώσει τον χώρο του στίβου και του ποδοσφαίρου και να διαμορφώσει το Δημοτικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας σε έναν σύγχρονο χώρο αθλητισμού.

Οπισθοδρόμηση για τον αθλητισμό αλλά και τις υποδομές της πόλης.

Παράλληλα:

  • Καμία κίνηση για να ξαναλειτουργήσει ο δημοτικός κινηματογράφος ΑΣΤΕΡΑΣ που τρία χρόνια είναι κλειστός και πλημμυρισμένος.
  • Μηδενισμός των κονδυλίων για την τάση του φωτισμού του Δημοτικού Σταδίου το οποίο μέχρι πριν λίγο εμφανιζόταν ως “έργο Προτεραιότητας”.
  • “Πάγωμα” του μεγάλου έργου, του υπόγειου χώρου στάθμευσης, με υπέργειο ελεύθερο χώρο πλατεία, στο Ο.Τ. 150 απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Το έργο θα ολοκληρωνόταν το 2023 αλλά η ημερομηνία μετατίθεται για πολλά χρόνια στο μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet