Χρ. Κανλής: Οι νέοι να διεκδικήσουν το μέλλον που τους ανήκει
Κοινωνία

Χρ. Κανλής: Οι νέοι να διεκδικήσουν το μέλλον που τους ανήκει

Ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της παράταξης Ενότητα για τη Νέα Ιωνία, Χρήστος Κανλής, απευθύνεις στους εξεταζόμενους το εξής μήνυμα:

Με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να στείλω τις θερμότερες ευχές μου για επιτυχία σε όλους τους μαθητές που με κόπους και θυσίες έφτασαν να διεκδικούν σήμερα την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Στους σημερινούς μαθητές αξίζουν συγχαρητήρια, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, γιατί αγωνίστηκαν σε πρωτόγνωρες συνθήκες τηλεκπαίδευσης και με το επιπλέον βάρος της διαχείρισης των επιπτώσεων της πανδημίας σε κάθε βήμα τους. Επίσης, το εμπόδιο της βάσης του δέκα αποτελεί μία επιπλέον δυσκολία που τα παιδιά μας  καλούνται ξεπεράσουν.

Η συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία, όχι όμως την καθοριστική δοκιμασία στη ζωή των παιδιών. Για τον λόγο αυτόν χρειάζεται ηρεμία και νηφαλιότητα ώστε να διεκδικήσουν τη θέση που δικαιούνται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Όλοι μας, συμπεριλαμβανομένων των γονιών και των εκπαιδευτικών, βρισκόμαστε στο πλευρό σας και μοιραζόμαστε την αγωνία σας. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας, διεκδικήστε και απαιτείστε δυναμικά το μέλλον που σας ανήκει.

Η νέα γενιά ετοιμάζεται να πάρει τα ηνία της ζωής στα χέρια της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet