Χρ. Κανλής: Όλοι στη συγκέντρωση των κατοίκων της Αλσούπολης στις 6/2
Κοινωνία

Χρ. Κανλής: Όλοι στη συγκέντρωση των κατοίκων της Αλσούπολης στις 6/2

Με αφορμή την επικείμενη μετεγκατάσταση των απορριμματοφόρων στην Αλσούπολη ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενότητα για τη Νέα Ιωνία Χρήστος Κανλής καλεί τους πολίτες να δώσουν το «παρών» στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων της περιοχής την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στις 12:00.

Ο κ. Κανλής τονίζει ότι αποδεικνύει πως «υπάρχει κι άλλη πρόταση η οποία υπονομεύτηκε από τη δήμαρχο, Δ. Θωμαΐδου», σημειώνοντας ότι: «Στις 3/4/2019, λίγο πριν τις δημοτικές εκλογές, κατατέθηκε στο πρωτόκολλο του Δήμου με α.π. 9898, πλήρης φάκελος με πρόταση για αγορά οικοπέδου ικανού να καλύψει τις ανάγκες του στόλου απορριμματοφόρων, στον Δήμο Αχαρνών, σε ζώνη ΒΙΟ.ΠΑ, εμβαδού 4.200 τ.μ.. Ο φάκελος ήταν πλήρης και περιείχε τίτλους ιδιοκτητών κτηματολόγιο, βεβαίωση οικοδομησιμότητας, συγκριτικά στοιχεία από συμβολαιογράφους για αντίστοιχα οικόπεδα.

Η πόλη ήταν πολύ κοντά στο να λύσει το χρόνιο πρόβλημα, χωρίς επιβάρυνση της Αλσούπολης και διαγραφή της ιστορικής μνήμης της περιοχής των ανθρακωρυχείων.Η (νέα) δημοτική αρχή αδράνησε, σχεδόν 3 χρόνια γεγονός που έχει επισημανθεί σε πολλά δημοτικά συμβούλια. Η απάντηση της δημοτικής αρχής ότι δεν γνωρίζει καν την ύπαρξη του φακέλου είναι ένα πρόβλημα που γεννά τη συζήτηση της μετεγκατάστασης των απορριμματοφόρων στην Αλσούπολη».

Η τοποθέτηση του κ. Κανλή σχετικά με τη μετεγκατάσταση των απορριμματοφόρων στην Αλσούπολη

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet