Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγώνα δρόμου σε Ν. Ιωνία & Φιλαδέλφεια-Χακληδόνα
Αθλητισμός

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω αγώνα δρόμου σε Ν. Ιωνία & Φιλαδέλφεια-Χακληδόνα

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 πραγματοποιείται ο 2ος Αγώνας Δρόμου επί δημοσίας οδού, με την επωνυμία «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων», που είναι ειδικά αφιερωμένος  στους Πρόσφυγες της Μ. Ασίας, οι οποίοι ήρθαν μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή  και εγκαταστάθηκαν το 1923 στους συνοικισμούς Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας και Ν. Χαλκηδόνας (2ος Αγώνας Δρόμου «Στις γειτονιές των Μικρασιατών Προσφύγων»).

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος παρακαλεί τους οδηγούς αυτοκινήτων να αποφεύγουν τη διέλευσή  τους από τις οδούς που θα διατρέξουν οι αθλητές μεταξύ των ωρών 9 – 11π.μ.,  στην παρακάτω διαδρομή, ζητώντας την κατανόησή τους σε ενδεχόμενη καθυστέρησή τους.

  • Ξεκινάμε Χρυσ. Σμύρνης μέχρι την οδό Αντλιοστασίου, στρίβουμε δεξιά και εισερχόμαστε αριστερά στην  Ραμνούντος, μέχρι που συναντάμε την Εμ. Παππά και στρίβουμε δεξιά, συνεχίζουμε μέχρι την Πέραν και στρίβουμε αριστερά, συνεχίζουμε μέχρι την διασταύρωση με την Κασταμονής και στρίβουμε αριστερά, εισερχόμαστε στην Αλ. Παναγούλη, περνάμε την αερογέφυρα και συναντάμε τη Λεωφ. Ηρακλείου. Στρίβουμε αριστερά (κτίριο Μητροπολέως) και κατερχόμαστε μέχρι που συναντάμε την Ευαγ. Σχολής (Δημοτικό Σχολείο Αγ. Αναργύρων) και στρίβουμε δεξιά, (Εκκλησία Αγ. Αναργύρων) εισερχόμαστε στην οδό Κρήτης δεξιά και πάλι δεξιά στην Παλ. Πατρών Γερμανού, μέχρι που συναντάμε την Κ. Βάρναλη και στρίβουμε αριστερά, συνεχίζουμε στη Κ. Βάρναλη μέχρι την Αγν. Ηρώων και στρίβουμε δεξιά και όταν συναντάμε την Ελ. Βενιζέλου στρίβουμε αριστερά. Συνεχίζουμε στην Ελ. Βενιζέλου περνάμε την Πλατεία Μάνας και φτάνουμε στις εργατικές πολυκατοικίες Ν. Φιλαδέλφειας, στρίβουμε αριστερά στην οδό Χίου και πάλι αριστερά στον πεζόδρομο της Δεκελείας.
  • Κατεβαίνουμε τον πεζόδρομο του Άλσους παράλληλος της Δεκελείας μέχρι τη διασταύρωση με την Αττάλειας (το άλσος και το κτίριο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς –Π.Π.Ι.Ε.Δ.,) στρίβουμε δεξιά Αφων Γεωργιάδη, αριστερά Πίνδου (Πάρκο και Μνημείο Μικρασιατών και Αλησμόνητων Πατρίδων), δεξιά Μουδανιών μέχρι Εφέσου (Ηρώον Ν. Φιλαδέλφειας και Πλατεία Κωνσταντινουπόλεως), αριστερά Εφέσου μέχρι Καισαρείας, (2ο Δημοτικό-Πρώτο Γυμνάσιο-Λύκειο), Καισαρείας ευθεία μέχρι Ν. Τρυπιά (Μητροπολιτικός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου “Παναγίτσα” και κλειστό Δημ. Γυμναστήριο “Ιωνικός- Ζαχ. Αλεξάνδρου”) μέχρι το πεζόδρομο της Σάρδεων και στρίβουμε αριστερά Σάρδεων μέχρι Πλατ. Πατριάρχου, (Κεντρική πλατεία του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας), δεξιά Δεκελείας μέχρι Ραιδεστού Ν. Χαλκηδόνα (Παλαιό Δημαρχείο Ν. Χαλκηδόνος), αριστερά Ραιδεστού μέχρι Μαραθώνος, αριστερά Μαραθώνος μέχρι Χρ.  Σμύρνης, ευθεία μέχρι την Λυκούργου (χώρος γηπέδου Α.Ε.Κ.), δεξιά Λυκούργου συνεχίζουμε μέχρι την  Χανίων (εργοστάσιο “Μπριτάνια”), δεξιά Χανίων μέχρι  Κηφισού,  (αθλητικό Κέντρο Ποδονίφτη).
  • Συνεχίζουμε αριστερά Κηφισού μέχρι Αμισού και στρίβουμε δεξιά στην Αμισού, διασχίζουμε την Λεωφ. Ηρακλείου, περνάμε κάτω από την γέφυρα του Ηλεκτρικού Πευκακίων και στρίβουμε αμέσως δεξιά στην Γεωργ. Αβέρωφ, μετά την ανηφόρα αμέσως αριστερά Μακελαράκη και αμέσως αριστερά Βυζαν. Αυτοκρατόρων, διασχίζουμε την Παπαφλέσσα    και συνεχίζουμε στην Χρυσουπόλεως μέχρι την Αθ. Διάκου όπου στρίβουμε αριστερά και κατερχόμαστε στην οδό Γυμνασίου στρίβουμε δεξιά στη Γυμνασίου και φτάνουμε μέχρι το κτίριο της ΔΕΗ στρίβουμε δεξιά εισερχόμαστε στη  Χρ. Σμύρνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet