N. Iωνία: Συγκέντρωση και πορεία στο δημαρχείο κατά της μετεγκατάστασης των απορριμματοφόρων στην «ALTEC»
Κοινωνία

N. Iωνία: Συγκέντρωση και πορεία στο δημαρχείο κατά της μετεγκατάστασης των απορριμματοφόρων στην «ALTEC»

Στη συγκέντρωση των φορέων στο Παναιτώλιο της Νέας Ιωνίας βρέθηκε την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης», προκειμένου, όπως αναφέρει, να εκφράσει την αγανάκτησή του στην απόπειρα της δημοτικής αρχής να μετατρέψει τον χώρο του οικοπέδου της «ALTEC», στην περιοχή Ανθρακωρυχεία, σε γκαράζ των απορριμματοφόρων του Δήμουυ.

Όπως σημειώνει ο Σύλλογος, με ψήφισμά τους οι συγκεντρωμένοι αποφάσισαν την ερχόμενη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στις 19:00, συγκέντρωση στην πλατεία Τροχονόμου (Πάρσης) και πορεία στο δημαρχείο για να απαιτήσουν συνάντηση με τη δήμαρχο Δ. Θωμαίδου, ζητώντας ο χώρος του οικοπέδου να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες των κατοίκων, χωρίς οικονομική επιβάρυνση των δημοτών.

Στο ψήφισμα αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Οργή μας προκαλεί το γεγονός ότι ενώ βιώνουμε μια σειρά προβλήματα καθημερινά έρχεται η δημοτική αρχή να μας δημιουργήσει ένα ακόμη. Μας προκαλεί αγανάκτηση ότι ο χώρος αυτός βρίσκεται μέσα σε κατοικημένη περιοχή, ακριβώς δίπλα από συγκρότημα σχολικών κτιρίων. Την ίδια στιγμή που ο 6ος Βρεφονηπιακός Σταθμός που λειτουργούσε σε νοικιασμένο και ακατάλληλο κτήριο έκλεισε, το Διαπολιτισμικό Σχολείο δεν έχει δικό του κτήριο, σε όλο τον Δήμο δεν έχει ιδρυθεί ένα Ειδικό Νηπιαγωγείο, και αρκετά τμήματα Νηπιαγωγείων στεγάζονται σε αίθουσες προκάτ, η δημοτική αρχή προτείνει αυτός ο χώρος να μετατραπεί σε γκαράζ των απορριμματοφόρων».

Μάλιστα σημειώνεται ότι οι φορείς θα συναντηθούν με τη δήμαρχο την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, στις 19:30, ενώ νωρίτερα, στις 19:00, θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Τροχονόμου για να κάνουν πορεία μέχρι το δημαρχείο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet