Κρούσμα κορωνοϊού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας – Καταγγελίες από τον Σύλλογο Εκπ/κών «Γ. Σεφέρης»
google.com/maps
Κοινωνία

Κρούσμα κορωνοϊού στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας – Καταγγελίες από τον Σύλλογο Εκπ/κών «Γ. Σεφέρης»

Ένα νέο θετικό κρούσμα κορωνοϊού διαπιστώθηκε σε σχολείο της Ν. Ιωνίας και συγκεκριμένα στο 1ο Δημοτικό της πόλης, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης.

Ο Σύλλογος τονίζει ότι θα καταγγείλει «την οποιαδήποτε προσπάθεια των αρμόδιων υπηρεσιών της Διεύθυνσης και της Περιφέρειας να υποβαθμίσουν το συγκεκριμένο γεγονός και να μην προχωρήσουν στη λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών τους, παρά τις έγκαιρες προβλεπόμενες ενέργειες της διεύθυνσης του σχολείου, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας».

Επίσης, καλεί την Περιφέρεια Αττικής να δώσει τώρα εντολή να κλείσει το συγκεκριμένο τμήμα που εμφανίστηκε το διαγνωσμένο κρούσμα. «Αντίθετη απόφαση θα βρει απέναντί της την οργανωμένη κοινή απάντηση εκπαιδευτικών και γονιών» προσθέτει ο Σύλλογος.

Ακόμη, απαιτεί να σταλεί άμεσα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να προχωρήσει στα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ σε εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς και σε ευρεία ιχνηλάτηση των επαφών.

«Δεν δεχόμαστε καμία δικαιολογία και ολιγωρία που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία των μελών της σχολικής κοινότητας σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθούν οι ελλείψεις και οι ευθύνες της κυβερνητικής πολιτικής» καταλήγει η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet