Νέα Ιωνία: Γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της τη βίασε υπό την απειλή όπλου
Κοινωνία

Νέα Ιωνία: Γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της τη βίασε υπό την απειλή όπλου

Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου στην Αστυνομία έπειτα από τηλεφωνική καταγγελία για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Νέα Ιωνία.

Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στη διεύθυνση που τους δόθηκε, όπου και βρήκαν μία γυναίκα από τη Ρουμανία και τον σύντροφό της, με τη γυναίκα να καταγγέλλει πως τη βίασε υπό την απειλή όπλου και εκείνον να αρνείται κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες. Μάλιστα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν στον χώρο οι Αρχές εντόπισαν όπλα, με αποτέλεσμα να οδηγήσουν τον άνδρα στο Αστυνομικό Τμήμα. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν δύο πιστόλια, ένα πολεμικό τυφέκιο, καθώς και μια διόπτρα και ένα δίποδο.

Η γυναίκα, που εργάζεται ως χορεύτρια σε νυχτερινό κέντρο, υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συντρόφου της, καταγγέλλοντας ότι τη βίασε με την απειλή όπλου, ενώ αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Ιωνίας, το οποίο έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης, συγκεντρώνει πληροφορίες για τη σχέση του ζευγαριού, αλλά και το παρελθόν του άνδρα που είχε στην κατοχή του οπλισμό.

Πηγή: reader.gr

Νεότερη ενημέρωση (22.50)

Σοκάρει η υπόθεση της Νέας Ιωνίας με τη γυναίκα που βιάστηκε υπό την απειλή όπλου, καθώς νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του megatv.com, o 58χρονος σύντροφος της γυναίκας την κρατούσε αλυσοδεμένη για τουλάχιστον πέντε μέρες και την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της γυναίκας και κάλεσαν την αστυνομία. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο, όπου χτύπησαν το κουδούνι και την πόρτα τούς άνοιξε ο 58χρονος σύντροφος της γυναίκας. Ο άνδρας απάντησε στους αστυνομικούς ότι «όλα είναι καλά», όμως οι άνδρες της αστυνομίας διέκριναν τη γυναίκα μέσα στο σπίτι, η οποία τούς έκανε νοήματα. Όταν οι άνδρες εισήλθαν στο σπίτι, η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο άνδρας τη βίαζε με την απειλή όπλου.

Ύστερα από έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι, βρέθηκαν μια καραμπίνα, φυσίγγια, δύο πιστόλια και ένα όπλο με διόπτρα και δίποδο. Ο άνδρας είχε άδεια μόνο για την καραμπίνα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, που επικαλείται πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η γυναίκα είναι 38 ετών, ρουμανικής καταγωγής.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet