Νέα Ιωνία: Πώς οι πολίτες επέβαλαν την επανατοποθέτηση της παιδικής χαράς στο Παναιτώλιο
Κοινωνία

Νέα Ιωνία: Πώς οι πολίτες επέβαλαν την επανατοποθέτηση της παιδικής χαράς στο Παναιτώλιο

«Η αποφασιστικότητα των γονιών, των εκπαιδευτικών και του λαού της Νέας Ιωνίας επέβαλε την επανατοποθέτηση της παιδικής χαράς στο Παναιτώλιο» υποστηρίζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Βρεφών και Νηπίων των Παιδικών Σταθμών Δήμου Νέας Ιωνίας.

Δεκάδες γονείς, με τα παιδιά τους, εκπαιδευτικοί, κάτοικοι της Αλσούπολης και της Νέας Ιωνίας, πραγματοποιήσαμε μαζική και μαχητική παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ν. Ιωνίας το απόγευμα της Δευτέρας 27/3, απαιτώντας από το Σώμα να πάρει απόφαση ώστε να αποκατασταθεί η παιδική χαρά στο Παναιτώλιο (την οποία πριν λίγες ημέρες και χωρίς καμία προειδοποίηση «ξήλωσε» η δημοτική αρχή) και να δεσμευτεί ότι το Παναιτώλιο θα παραμείνει δημόσιος χώρος και ανοικτός για τον λαό και τη νεολαία της περιοχής, αναφέρουν οι γονείς.

Με τα συνθήματα «Φτιάξτε τώρα την παιδική χαρά, το Παναιτώλιο ανήκει στα παιδιά» και «Το Παναιτώλιο ανήκει στα παιδιά και όχι σε συμφέροντα ιδιωτικά» να ακούγονται συνεχώς, τόσο έξω από το δημαρχείο όσο και μέσα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου οι πολίτες απαίτησαν και κατάφεραν να συζητηθεί το θέμα και να ληφθούν οι αντίστοιχες αποφάσεις.

Ωστόσο, όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, θα πρέπει γονείς και λαός της πόλης να βρίσκονται σε επαγρύπνηση τόσο για την υλοποίηση της απόφασης όσο και ενάντια σε κάθε προσπάθεια που θα έρθει σε αντίθεση με την παραπάνω απόφαση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet