Πάνω από 10 χρόνια παραμένει ίδια η χρηματοδότηση του Δήμου Νέας Ιωνίας προς το ΚΕΒΡΕΦΟ καταγγέλλουν γονείς
Κοινωνία

Πάνω από 10 χρόνια παραμένει ίδια η χρηματοδότηση του Δήμου Νέας Ιωνίας προς το ΚΕΒΡΕΦΟ καταγγέλλουν γονείς

Ότι «η χρηματοδότηση του Δήμου Νέας Ιωνίας προς το ΚΕΒΡΕΦΟ παραμένει ίδια πάνω από 10 χρόνια» καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων Βρεφονηπιακών Σταθμών της πόλης.

Γι’ αυτόν τον λόγο ο σύλλογος ζητεί από το Δημοτικό Συμβούλιο να αυξήσει τη χρηματοδότηση προς το ΚΕΒΡΕΦΟ και καλεί τους γονείς να επισημάνουν ελλείψεις και προβλήματα του σταθμού που πηγαίνει το παιδί τους και να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις και σκέψεις για το πώς θα μπορούσε να βελτιωθεί η κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς «ώστε να γίνει το πρώτο σχολείο των παιδιών μας ένας χώρος όπου πραγματικά θα αναπτύσσονται γνωστικά και ψυχοκοινωνικά με ασφάλεια και όλα τα σύγχρονα επιστημονικά μέσα της εποχής μας».

Μεταξύ άλλων, ο Σύλλογος Γονέων Βρεφονηπιακών Σταθμών Νέας Ιωνίας αναφέρει: «Δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του, χωρίς φαγητό, ρεύμα, θέρμανση. Όποια οικογένεια δυσκολεύεται να πληρώσει το ρεύμα, τη δόση του δανείου, τα ψώνια του super market ή ό,τι άλλο να επικοινωνήσει μαζί μας. Όλοι μαζί θα αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, θα απαιτήσουμε και θα δώσουμε τη λύση τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet