Βραβείο «Οικόπολις 2017 – Περιβαλλοντικής Διαχείρισης» στον Δήμο Ν. Ιωνίας
Ποιότητα Ζωής

Βραβείο «Οικόπολις 2017 – Περιβαλλοντικής Διαχείρισης» στον Δήμο Ν. Ιωνίας

Στον Δήμο Νέας Ιωνίας απονεμήθηκε φέτος το «Βραβείο Οικόπολις 2017 – Περιβαλλοντικής Διαχείρισης».

Ο φορέας Οικόπολις – Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας για περισσότερα από δέκα χρόνια αξιολογεί δράσεις και έργα περιβαλλοντικής ευαισθησίας από όλες τις δραστηριότητες της κοινωνικής ζωής, επιλέγει τα πιο καινοτόμα και με τα καλύτερα αποτελέσματα και τα βραβεύει στη διάρκεια μιας εντυπωσιακής εκδήλωσης, στην οποία συμμετέχουν καθηγητές Πανεπιστημίου, φοιτητές, βουλευτές, υπουργοί, εκπρόσωποι εταιριών, δήμαρχοι και πολλοί άλλοι παράγοντες της δημόσιας ζωής.

Στη φετινή εκδήλωση, που έλαβε χώρα την 1η Ιουνίου 2017 στο Πάρκο Αναψυχής Ραφήνας – Πικερμίου, βραβεύθηκαν, ανάμεσα σε άλλους, εκπρόσωποι από τον χώρο της επιστήμης, των πανεπιστημίων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των οργανισμών του δημοσίου, των επιχειρήσεων και των Μέσων Ενημέρωσης.

Στον Δήμο Νέας Ιωνίας το βραβείο απονεμήθηκε για την πρωτοτυπία και επιτυχή υλοποίηση ενός πολύπλοκου έργου με τίτλο «Γεωθερμικό Σύστημα Τηλεκλιματισμού και άλλες εφαρμογές ΑΠΕ». Το έργο περιλαμβάνει αξιοποίηση γεωθερμικής ενέργειας, φωτοβολταϊκά συστήματα, λαμπτήρες LED και ηλιακούς συλλέκτες και πραγματοποιήθηκε σε κτήρια του Δήμου Νέας Ιωνίας, της Στέγης Ανηλίκων, του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» και του Κέντρου Βρεφονηπιακής Αγωγής με σημαντικά -από οικονομικής άποψης- αποτελέσματα.

Το βραβείο παρέλαβε προσωπικά ο δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης, ο οποίος, μετά την παραλαβή του και αφού ευχαρίστησε τον φορέα Οικόπολις, αναφέρθηκε συνοπτικά στο έργο και στη μελλοντική εξέλιξή του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet