Συνεχίζεται η ανακατασκευή παιδικών χαρών στη Νέα Ιωνία
Ποιότητα Ζωής

Συνεχίζεται η ανακατασκευή παιδικών χαρών στη Νέα Ιωνία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανακατασκευή παιδικών χαρών του Δήμου Νέας Ιωνίας, που θα παραδοθούν ασφαλείς, πιστοποιημένες και σύγχρονες για τους μικρούς φίλους της πόλης, όπως ενημερώνει η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σύντομα παραδίδονται οι παιδικές χαρές στην πλατεία Αγίας Αναστασίας, στην πλατεία Τσαλδάρη και πλατεία Ύδρας στον Περισσό με την εγκατάσταση πιστοποιημένων οργάνων, τοποθέτηση δαπέδων ασφαλείας και τη βελτίωση της περίφραξης να ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες.

Η κ. Θωμαΐδου αναφέρει ότι πρόκειται για το πρώτο βήμα, ενώ ακολουθούν οι υπόλοιπες παιδικές χαρές της πόλης, κάνοντας έτσι πράξη την προεκλογική δέσμευση της δημοτική αρχής για την επανασχεδίαση και λειτουργία των παιδικών χαρών και την τήρηση των ευρωπαϊκών κανόνων ασφαλείας και προδιαγραφών.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τα παιδιά και τους γονείς για την υπομονή τους όλο αυτό το διάστημα των εργασιών και τους ευχόμαστε να απολαύσουν με ασφάλεια, αλλά και σεβασμό τις νέες σύγχρονες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές της πόλης μας. Κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας Συνεχίζουμε να αλλάζουμε την πόλη μας! Η Νέα Ιωνία μας αλλάζει!», καταλήγει η δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet