6η Ποδηλατική Βόλτα Νέας Ιωνίας την Κυριακή 28 Μαΐου
Ποιότητα Ζωής

6η Ποδηλατική Βόλτα Νέας Ιωνίας την Κυριακή 28 Μαΐου

Μια δράση θεσμός για τη Νέα Ιωνία θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην πόλη. Η 6η Ποδηλατική Βόλτα Νέας Ιωνίας θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2017, στις 9 το πρωί, με αφετηρία το Βαγόνι των Προσκόπων (Λ. Ηρακλείου 190).

Πρόκειται, όπως ενημερώνει ο Δήμος, για μια δράση με θέμα το ποδήλατο, την υγεία και τη σωστή κυκλοφοριακή συμπεριφορά. Μια δράση που απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και σκοπό έχει την ασφαλή βόλτα στα στενά της Νέας Ιωνίας.

Στην πρόσκληση που απευθύνει στους πολίτες ο Δήμος σημειώνει: «Δεν έχουμε λοιπόν παρά να φορέσουμε τα ποδηλατικά μας ρούχα και το χαμόγελό μας και να περάσουμε ένα όμορφο και αθλητικό πρωινό Κυριακής. Απαραίτητο ποδηλατικό αξεσουάρ για όλους είναι το κράνος μας. Σας περιμένουμε όλους να ποδηλατίσουμε. Μην λείψει κανείς!!!».

Σημείο τερματισμού: πλατεία Σημηριώτη (Λεωφόρος Ηρακλείου).

Πληροφορίες – Όροι συμμετοχής

1. Η ημερομηνία διεξαγωγής της 6ης Ποδηλατικής Βόλτας Ν. Ιωνίας είναι η 28η Μαΐου 2017. Η εκκίνηση θα γίνει από το Βαγόνι των Προσκόπων Περισσού (Λ. Ηρακλείου 190) στις 09:00 π.μ. και ο τερματισμός θα είναι στην Πλατεία Σημηριώτη (Λ. Ηρακλείου).

2. Η διαδρομή θα καλύψει περίπου 9 χλμ. και θα είναι σε κεντρικούς δρόμους της Νέας Ιωνίας. Όλη η διαδρομή θα επιτηρείται από την Τροχαία, δημοτικά οχήματα, όχημα του ΕΚΑΒ, καθώς και από εθελοντές, ενώ στην αρχή και στο τέλος του group των ποδηλατών θα υπάρχει όχημα της διοργάνωσης. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι: Λεωφόρος Ηρακλείου (Βαγόνι Προσκόπων), Εθνικής Αντιστάσεως, Καποδιστρίου, Παναιτώλιο, Κασταμονής, Αλέκου Παναγούλη, Ελευθερίου Βενιζέλου, Ρίμινι, 28ης Οκτωβρίου, Πλατεία Σημηριώτη (Λ. Ηρακλείου).

3. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν με αποστολή της φόρμας συμμετοχής στα e-mail [email protected] ή [email protected], είτε παραδίδοντας τη δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία του ΟΠΑΝ (Λ. Ηρακλείου 268, 1ος όροφος, καθημερινά, 210 2759768, 210 2777721) ή στο Βαγόνι Προσκόπων Περισσού (Λ. Ηρακλείου 190, τηλ. 6984 477492, 6981 245945 –στο γραμματοκιβώτιο) είτε ηλεκτρονικά στο σχετικό Link που υπάρχει στη διεύθυνση: www.4perissou.gr.

4. Δικαίωμα συμμετοχής έχει οποιοσδήποτε είναι 6 ετών και άνω και έχει δηλώσει συμμετοχή. Για τους ανήλικους τη δήλωση συμμετοχής υπογράφει υποχρεωτικά ο κηδεμόνας.

5. Οι ανήλικοι προτείνεται να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, ειδάλλως οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα που δεν οφείλονται σε πλημμελή μέτρα ασφαλείας της δραστηριότητας.

6. Συνυπάρχουμε αρμονικά στον δρόμο ακολουθώντας τις οδηγίες διοργανωτών και τον ΚΟΚ. Ακολουθούμε τον οδηγό της βόλτας, δεν τον προσπερνάμε και συντονιζόμαστε στον ρυθμό που μας δίνει ώστε να κινούμαστε ομαδικά. Η μέση ταχύτητα της Βόλτας είναι 10 χιλιόμετρα την ώρα. Διευκρινίζεται ότι σε κεντρικές διασταυρώσεις θα πραγματοποιούνται ολιγόλεπτες στάσεις ώστε να γίνεται η διέλευση της Βόλτας μαζικά και όχι δημιουργώντας κενά.

7. Ο κάθε ποδηλάτης γνωρίζει τις απαιτήσεις της όποιας επικινδυνότητας που μπορεί να προκύψει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του, αλλά αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η 6η Ποδηλατική Βόλτα Ν. Ιωνίας, καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειά του και παραιτείται από κάθε απαίτηση κατά των διοργανωτών.

8. Απαραίτητα ο κάθε ποδηλάτης πρέπει να φοράει κράνος, αλλιώς οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αποκλείσουν τη συμμετοχή του.

9. Η συμμετοχή του κάθε ποδηλάτη στη βόλτα σημαίνει ταυτόχρονα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής σε αυτήν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet