Απάντηση δημάρχου Νέας Ιωνίας στις καταγγελίες για το περιστατικό στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Περισσού
Πολιτική

Απάντηση δημάρχου Νέας Ιωνίας στις καταγγελίες για το περιστατικό στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Περισσού

«Ατυχές» χαρακτηρίζει το περιστατικό τραμπουκισμού που κατήγγειλε ότι συνέβη εις βάρος του ο επικεφαλής της παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη, Παναγιώτης Μανούρης, η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου.

Ακολουθεί η απάντηση της δημάρχου:

Με αφορμή την ανακοίνωση για το ατυχές περιστατικό το οποίο καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο ΚΑΠΗ Περισσού και για το οποίο και ο ίδιος παραδέχεται ότι ουδεμία εμπλοκή είχα ως δήμαρχος, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:

Η δημοκρατική μου παιδεία και στάση ζωής είναι γνωστές όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με συνέπεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στην πόλη μας. Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου, σωρεία ανακοινώσεων και δημοσιευμάτων, πολλά των οποίων δημοσιεύονται από τη μείζονα αντιπολίτευση, καταφέρονται προσωπικά εναντίον μου με φράσεις απαξίωσης και σεξισμού («κλαψουρίσματα», «αυτοκράτειρα», «μεγαλειοτάτη»). Κι όλα αυτά με αφορμή τη συντήρηση και τον ευπρεπισμό μετά από δεκαετίες πολλών δημοτικών κτηρίων και έργων τα οποία επισκέπτονται και τελικά απολαμβάνουν οι δημότες μας. Για τα έργα αυτά το πρόβλημά σας περιορίζεται στην επιλογή του χρώματος και τη σημειολογία που αυτό γεννά!

Δικαιούμαι, λοιπόν, να ρωτήσω αν αξίζουμε μια καθημερινή ζωή ποιότητας με ανακαινισμένες δημοτικές υποδομές, μια δηλαδή καλύτερη Νέα Ιωνία. Θα ήθελα την ίδια ευαισθησία που δείξατε στο καταδικαστέο, κατά τα άλλα, αυτό περιστατικό να την αποδεικνύετε καθημερινά σε όλα τα θέματα του «δημοτικού μας βίου». Βοηθάτε με τη στάση σας άραγε στην εμπέδωση του δημοκρατικού κλίματος στην πόλη μας; Πρέπει να αναρωτηθείτε. Εμείς ως δημοτική αρχή πάντως θέλουμε να γίνουμε η Αλλαγή στον τόπο μας. Εσείς το μπορείτε; Η πολιτική είναι μια διαδικασία συνέπειας και συνέχειας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet