Δήμος Νέας Ιωνίας: Nα σταματήσει η μικροπολιτική του έργου των εργαζομένων από τη μείζονα μειοψηφία
Πολιτική

Δήμος Νέας Ιωνίας: Nα σταματήσει η μικροπολιτική του έργου των εργαζομένων από τη μείζονα μειοψηφία

Για «μικροπολιτική» και επιχείρηση «έκπτωσης» του έργου που προσφέρουν οι εργαζόμενοι και οι υπηρεσίες του Δήμου Νέας Ιωνίας στις κρίσιμες ώρες που περνά ο τόπος από πλευράς μείζονος μειοψηφίας κάνει λόγο η δημοτική αρχή της πόλης.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η δημοτική αρχή διευκρινίζει ότι οι τηλεφωνικές γραμμές της διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, καθώς και ο πενταψήφιος τηλ. αριθμός 15909 είναι πλήρως ενεργές και στη διάθεση των δημοτών Νέας Ιωνίας. Ο επιπλέον εξοπλισμός αφορά στην επέκταση τηλεφωνικών γραμμών για περαιτέρω παρεχόμενες υπηρεσίες κοινωνικής – ψυχικής υγείας.

Επιπροσθέτως, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, τα τρόφιμα της διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας θα παραδοθούν κατ’ οίκον στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι οποίοι δεν θα χρειαστεί να προσέλθουν στον χώρο και θα τα παραλάβουν στα σπίτια τους.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας ακόμη μια φορά ευχαριστεί τους εργαζόμενους της διεύθυνσης Κοινωνικής Υπηρεσίας, εκφράζοντας «την αμέριστη εμπιστοσύνη του για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν στους πολίτες, ιδιαίτερα τις δύσκολες τούτες ώρες τις οποίες περνάει η χώρα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet