Δ. Θωμαΐδου: Οι αγώνες για τη Δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε είναι πιο επίκαιροι από ποτέ
Πολιτική

Δ. Θωμαΐδου: Οι αγώνες για τη Δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε είναι πιο επίκαιροι από ποτέ

«Η σημερινή 47η επέτειος αποκατάστασης της Δημοκρατίας μάς υπενθυμίζει, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, ότι οι αγώνες για τη Δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε είναι πιο επίκαιροι από ποτέ» σημειώνει η δήμαρχος Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαΐδου, με αφορμή τη σημερινή μέρα.

«Η 24η Ιουλίου 1974 είναι μια μέρα γιορτής, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα της τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας και την προσπάθεια για τον εκδημοκρατισμό της χώρας μας, αλλά παράλληλα είναι και μια μέρα μνήμης και απόδοσης φόρου τιμής στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν, φυλακίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία και τη Δημοκρατία, τόσο από το καθεστώτος των συνταγματαρχών όσο και στην εθνική τραγωδία της Κύπρου» προσθέτει η δήμαρχος και συνεχίζει:

«Η Δημοκρατία δεν πεθαίνει στον τόπο που γεννήθηκε! Όσο ενσωματώνουμε αυτήν την αξιωματική παραδοχή στην καθημερινότητά μας σε όλο το πλαίσιο της ζωής, στην εργασία, στο Δημοτικό Συμβούλιο, τόσο θα συμβάλλουμε στην εμπέδωση της ασφάλειας, της αξιοπρέπειας, της συνεννόησης, χωρίς καμία έκπτωση στις δημοκρατικές μας αξίες και ελευθερίες. Η συμβολή μας στα δημόσια πράγματα κρίνεται και θα κρίνεται από τον υπέρτατο κριτή. Τον λαό μας. Και για να γίνει αυτό χρειαζόμαστε τη Δημοκρατία περισσότερο από ποτέ!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet