Ενότητα για τη Νέα Ιωνία: Αήθης απειλή της δημάρχου κατά του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης
Πολιτική

Ενότητα για τη Νέα Ιωνία: Αήθης απειλή της δημάρχου κατά του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

«Ο κατήφορος της δημάρχου Νέας Ιωνίας δεν έχει τέλος» αναφέρει η παράταξη Ενότητα για τη Νέα Ιωνία, με αφορμή την επίθεση που -όπως υποστηρίζει- εξαπέλυσε η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου κατά του επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

«Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, η κ. δήμαρχος, αν και καθυστέρησε δύο ώρες να παρευρεθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ., επέλεξε τη γνωστή και συνηθισμένη πια τακτική της, να πετάει την μπάλα στην εξέδρα, να μην απαντά σε αυτά που ερωτάται, να προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να προσβάλλει. 

Στόχοι της, αυτή τη φορά, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής μας ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, αλλά και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, επειδή άσκησαν κριτική στις επιλογές της Δημάρχου. Ειδικά, ο κ. Κατιμερτζόγλου δέχθηκε αήθη επίθεση εξαιτίας κριτικής του τοποθέτησης, σε αυτό και το περασμένο Δ.Σ., σε θέματα που αφορούν την Τεχνική Υπηρεσία, της οποίας η κ. Δήμαρχος προΐσταται αποκλειστικά (από την αρχή της  θητείας της δεν ορίστηκε ποτέ αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων). 

Υπήρξε ευθεία απειλή για την παραμονή στην εργασία του, απειλώντας τον ότι “θα συνεχίσει τις νόμιμες διαδικασίες” και πως “είναι επικίνδυνο αυτό που κάνετε κ. Κατιμερτζόγλου γιατί είσαστε και δημόσιος υπάλληλος”! 

Οι πρακτικές αυτές ταυτίζονται με πολιτικές πρακτικές άλλων, σκοτεινών εποχών και προσβάλλουν τη βαθιά δημοκρατική παράδοση του Δημοτικού Συμβουλίου και της Νέας Ιωνίας. Θυμίζουν ρητορική γνωστών ακραίων κυβερνητικών φωνών, με ακροδεξιές αφετηρίες που μας έχει συνηθίσει να φιλοξενεί και να ασπάζεται η κ. Δήμαρχος, στην πόλη μας, τα τελευταία τρία χρόνια. 

Είναι αυτονόητο ότι σύσσωμη η δημοτική μας παράταξη καταδικάζει σε απόλυτο βαθμό τέτοιου είδους πρακτικές αυταρχισμού, που φανερώνουν, από όποιους τις ασκούν, συντηρητικά συμπλέγματα και ταύτιση με ακραίες απόψεις και πολιτικές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet