ΚΟΒ Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ: Απροετοίμαστος ο Δήμος στην αναμενόμενη κακοκαιρία
Κοινωνία

ΚΟΒ Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ: Απροετοίμαστος ο Δήμος στην αναμενόμενη κακοκαιρία

Στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην πόλη αναφέρονται οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι η περιοχή βρέθηκε «απροετοίμαστη σε μία αναμενόμενη κακοκαιρία».

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ

«Για ακόμη μια χρονιά γινόμαστε μάρτυρες μιας πολύ επικίνδυνης κατάστασης που έχει διαμορφωθεί καθώς ξανά η περιοχή της Νέας Ιωνίας βρέθηκε απροετοίμαστη για την κατά τα άλλα αναμενόμενη κακοκαιρία.

Στην Καλογρέζα στην οδό Βυζαντίου, στην Εθνικής Αντιστάσεως, στην περιοχή γύρω από το μνημείο του «μπλόκου» και σε άλλες περιοχές υπάρχει διακοπή ρεύματος από εχτές το βράδυ καθώς επίσης διακοπή ρεύματος υπάρχει και στην οδό Καποδιστρίου με τους κατοίκους να παραμένουν στο έλεος της παγωνιάς. Επίσης, τόσο στο κέντρο της Νέας Ιωνίας στην περιοχή του ηλεκτρικού σταθμού, όσο και στα Πευκάκια έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση με αποτέλεσμα κάτοικοι να αφήνουν τα σπίτια τους και να φιλοξενούνταν σε σπίτια οικείων τους για να μην ξεπαγιάσουν.

Κεντρικοί δρόμοι παραμένουν απροσπέλαστοι (π.χ. Μηδείας, Νίγρης), με τα εκχιονιστικά να μην έχουν εμφανιστεί και να μην έχουν γίνει ρίψεις αλατιού με αποτέλεσμα να έχουν κυριολεκτικά μετατραπεί σε παγοδρόμια. Δένδρα έχουν πέσει στο Παναιτώλιο και σε άλλες περιοχές και κυριολεκτικά από τύχη δεν θρηνήσαμε απώλειες. Ρίψεις αλατιού δεν έχουν πραγματοποιηθεί ούτε στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να παραμένουν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους. Κυβέρνηση και δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας άφησαν ξανά τον λαό της περιοχή μας στο έλεος της κακοκαιρίας, των ανύπαρκτων υποδομών και σχεδίου για την προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Από το πρωί κλιμάκια των Κομματικών Οργανώσεων της Νέας Ιωνίας βρίσκονται στο πλευρό των κατοίκων της περιοχής, προσφέροντας κάθε βοήθεια για να ανακουφιστούν από την πολύ επικίνδυνη κατάσταση που βιώνουν. Απαιτούμε να αποκατασταθεί εδώ και τώρα η ηλεκτροδότηση σε όλη την περιοχή, να μαζευτούν τα πεσμένα κλαδιά, να καθαριστούν οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια από τα χιόνια και να γίνουν ρίψεις αλατιού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet