Κ.Ο. Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ: Συσκέψεις σε διάφορες γειτονιές της πόλης
Πολιτική

Κ.Ο. Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ: Συσκέψεις σε διάφορες γειτονιές της πόλης

Συσκέψεις σε διάφορες γειτονιές της πόλης πραγματοποιήθηκαν από τις Κομματικές Οργανώσεις Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ.

Ειδικότερα, οι Κ.Ο. Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ αναφέρουν:

«Με χαρακτηριστικό τη μαζική συμμετοχή και το έντονο ενδιαφέρον του κόσμου που παρευρέθηκε πραγματοποιήθηκαν οι συσκέψεις – συζητήσεις των Κομματικών Οργανώσεων της Ν. Ιωνίας σε διάφορες γειτονιές της πόλης.

Ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που ήταν ο εισηγητής στις συσκέψεις, έγινε δέκτης δεκάδων ερωτήσεων για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, την ακρίβεια και την ενεργειακή φτώχεια και την πρόταση του ΚΚΕ.

Ιδιαίτερα τόνισε τη σημασία της επιτυχίας της απεργίας στις 9 Νοέμβρη ως βήμα κλιμάκωσης των αγώνων των εργαζομένων ενάντια στην επίθεση που δέχονται από την εργοδοσία και τις κυβερνήσεις, σημερινή και προηγούμενες.

Τους κάλεσε να προβληματιστούν ότι η εργατική τάξη μπορεί να ζήσει καλύτερα αρκεί να αποτινάξει από πάνω της το βραχνά του καπιταλιστικού κέρδους, να αμφισβητήσει την εξουσία του κεφαλαίου.

Να δυναμώσουν αποφασιστικά το ΚΚΕ παντού, σε σωματεία, φορείς και συλλόγους ώστε να ανοίξει ο δρόμος για νέες καταχτήσεις. Να δυναμώσουν εκλογικά το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογικές μάχες ώστε να έρθουν φιλολαϊκές προτάσεις και λύσεις για τα μεγάλα λαϊκά προβλήματα στο προσκήνιο.

Τέλος κάλεσε όλους στην μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ν. Ιωνία, το Σάββατο 26/11/2022, στις 19:00, στην πολυγωνική αίθουσα του 5ου ΓΕ.Λ. (ΑΝΑΤΟΛΙΑ), με ομιλητή τον γενικό γραμματέα της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet