Ν. Κουκουλάρης: Φαντάζομαι διαφορετική τη Νέα Ιωνία
Πολιτική

Ν. Κουκουλάρης: Φαντάζομαι διαφορετική τη Νέα Ιωνία

Θέμα αρχών ήταν η απόφαση του Νίκου Κουκουλάρη για επιστροφή στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Νέας Ιωνίας, μετά από 10έτη αποστασιοποίηση, και η διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, όπως υποστήριξε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Επικοινωνία 94FM» και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές», στη διάρκεια της οποίας ανέπτυξε εκτενώς τις αιτίες που τον ανάγκασαν να επανέλθει στο αυτοδιοικητικό προσκήνιο.

Η κάθοδος του κ. Κουκουλάρη στις εκλογές του Μαΐου γίνεται σε συνεργασία με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξης Νέα Ιωνία – Νέα Άποψη, Νίκο Μπράτιμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κουκουλάρης εξέφρασε τη στήριξή του στην απλή αναλογική, υπογραμμίζοντας ότι είναι ένας από τους ελάχιστους συντηρητικούς που το πιστεύουν αυτό. «Εκτίμησα πως είναι ώριμες οι συνθήκες, λόγω και του εκλογικού Νόμου, να κατέβω στις επικείμενες δημοτικές εκλογές. Αν και συντηρητικός είμαι υπέρ της απλής αναλογικής» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκος Κουκουλάρης.

Επιπλέον, κίνητρο για την επάνοδο αποτέλεσε, σύμφωνα με τον κ. Κουκουλάρη, να εκφραστεί μέσα από συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο ο κεντροδεξιός κόσμος της Νέας Ιωνίας, μετά την απροσδόκητη στήριξη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας σε έναν εκ των «Ηρακλειδών» του Γιάννη Χαραλάμπους, τον Παναγιώτη Μανούρη.

«Είμαι ιδρυτικό μέλος της Νέας Δημοκρατίας και ο κ. Μανούρης ήταν 8 χρόνια αντιδήμαρχος του κ. Χαραλάμπους. «Ήταν ένας από τους Ηρακλειδείς του κ. Χαραλάμπους», ήταν τα λόγια του Νίκου Κουκουλάρη, ο οποίος ξεκαθάρισε, παράλληλα, ότι θα προχωρά σε μηνύσεις  εναντίον όσων των χαρακτηρίσουν «Χρυσαυγίτη».

Τέλος, απευθυνόμενος στους δημότες της Νέας Ιωνίας ο κ. Κουκουλάρης διαμηνύει πως εάν είναι ευχαριστημένοι με την εικόνα της πόλης έχουν άλλες επιλογές. «Αν είστε ευχαριστημένοι απ΄ αυτό που βλέπετε στη Νέα Ιωνία ψηφίστε τους άλλους. Εγώ διαφορετικά τη φαντάζομαι τη Νέα Ιωνία» κατέληξε ο Νίκος Κουκουλάρης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Κουκουλάρη στις «Δημοτικές Διαπλοκές»:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet