Ο Αντώνης Καρβουνιάρης συμπορεύεται με τη Δύναμη Προοπτικής
Πολιτική

Ο Αντώνης Καρβουνιάρης συμπορεύεται με τη Δύναμη Προοπτικής

Νέες εξελίξεις στο τοπικό αυτοδιοικητικό σκηνικό της Νέας Ιωνίας, καθώς ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Καρβουνιάρης ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την παράταξη Δύναμη Προοπτικής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώνης Καρβουνιάρης δήλωσε:

«Η συνέπεια λόγων και έργων αποτελεί μια ισχυρή και σταθερή δέσμευση στην πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η Νέα Ιωνία, η πόλη μας έχει μπροστά της ένα ισχυρό δίλημμα εν όψει των δημοτικών εκλογών. Ή θα παραμείνει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε τεχνητές πολώσεις ή θα προχωρήσει με όραμα και όρεξη για δουλειά. Ως ενεργός πολίτης στο ερώτημα αυτό δίνω πρώτος την απάντηση ότι η Νέα Ιωνία μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να υπάρχει η προοπτική και τα πρόσωπα που συνδυάζουν εμπειρία και διάθεση προσφοράς. Σε αυτόν τον αγώνα κρίνω ότι η κ. Δέσποινα Θωμαΐδου και η παράταξη Δύναμη Προοπτικής μπορούν και πρέπει να ενισχυθούν. Γι΄ αυτό κι εγώ συμπορεύομαι στην κοινή προσπάθεια».

Η επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Προοπτικής και υποψήφια δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου δήλωσε:

«Υποδεχόμαστε τον Αντώνη Καρβουνιάρη στην παράταξή μας με την πίστη ότι το μήνυμά μας γίνεται διαυγέστερο και κυρίως πιο ελπιδοφόρο. Πρόκειται για στέλεχος πρώτης γραμμής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με ισχυρή κοινωνική αναφορά και συνεπή ενασχόληση με τα κοινά. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είμαστε ανοιχτοί σε όλες και όλους. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανένας. Δουλεύουμε, λοιπόν, συστηματικά για να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου. Και θα το κάνουμε, με τη βοήθεια όλων, με την αγάπη των συμπολιτών μας. Εμείς μπορούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet