Ο Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε τον Δήμο Νέας Ιωνίας
Πολιτική

Ο Κωστής Χατζηδάκης επισκέφθηκε τον Δήμο Νέας Ιωνίας

Τον Δήμο Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε ο υπουργός Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης. στησυνάντηση στο γραφείο του δημάρχου Παναγιώτη Μανούρη συζητήθηκαν όλα τα εκκρεμή θέματα χρηματοδότησης του Δήμου για την επανεκκίνηση των έργων που έχει ανάγκη η πόλη.

Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους του Δήμου ήταν και οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Στ. Κοντοστέργιος και Ανθρωπίνων Πόρων Ελ. Γεωργιάδου, καθώς και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι Εμπορίου και Τοπικής Ανάπτυξης Γ. Τσιακαλάκης και  Φιλοζωικής Πολιτικής Νικ. Αργυρόπουλος.

Ο κ. Μανούρης και ο κ. Χατζηδάκης  περπάτησαν μαζί στο εμπορικό κέντρο του Δήμου όπου συνομίλησαν με κατοίκους και επαγγελματίες για τα θέματα που τους απασχολούν. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι χρειάζονται άμεσες λύσεις και ότι πρέπει να ξεκινήσουν τα έργα ανάπλασης, βελτίωσης της προσβασιμότητας, αλλά και η κατασκευή του υπόγειου πάρκινγκ που τόσο ανάγκη έχει το εμπορικό κέντρο.

«Ο υπουργός με την επίσκεψή του απέδειξε έμπρακτα ότι ενδιαφέρεται για να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα της περιοχής και θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής για την εξεύρεση των πόρων που χρειάζονται ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα που σχεδιάζει ο Δήμος ώστε να αρχίσει να βελτιώνεται η εικόνα της πόλης» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet