Π. Μανούρης: Η Νέα Ιωνία χρειάζεται άλμα ανάπτυξης για να προλάβει τη σύγχρονη πραγματικότητα
Πολιτική

Π. Μανούρης: Η Νέα Ιωνία χρειάζεται άλμα ανάπτυξης για να προλάβει τη σύγχρονη πραγματικότητα

Τους άξονες που θα κινηθεί στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου περιέγραψε ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Ιωνίας και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου, Παναγιώτης Μανούρης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου στη γενική συνέλευση της παράταξης.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της πόλης έγινε παράλληλα η επίσημη παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας της παράταξης, που ήδη βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των σχετικών αναζητήσεων στο διαδίκτυο, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της παράταξης Δημιουργία Αλληλεγγύη.

Μέσα από ένα πλέγμα σύγχρονων εργαλείων και αντιλήψεων, ο κ. Παναγιώτης Μανούρης προανήγγειλε δράσεις που συγκροτούν ένα δυναμικό πρόγραμμα ανάπτυξης για τη Νέα Ιωνία, αρχής γενομένης από την εκδήλωση της «Έξυπνης πόλης», που οργανώνει η παράταξη στις 29 Νοεμβρίου 2018. Εκεί, τεχνοκράτες και άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, που πέτυχαν αλματώδη ανάπτυξη στις πόλεις τους (όπως τα Τρίκαλα, το Ηράκλειο Κρήτης και άλλες περιοχές), έχουν κληθεί να αναλύσουν τις δυνατότητες και τις προοπτικές της Νέας Ιωνίας.

«Το επόμενο διάστημα σηκώνουμε μεταφορικά και κυριολεκτικά τα μανίκια και φτιάχνουμε πρόγραμμα για τη Νέα Ιωνία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μανούρης, κατά την τοποθέτησή του στη γενική συνέλευση, προσθέτοντας: «Συζητάμε με όλους, ακούμε προβλήματα, μαζεύουμε προτάσεις και πλάι μας υπάρχουν επιστημονικές ομάδες, που καταρτίζουν ήδη τις προγραμματικές μας θέσεις. Η πόλη κόλλησε δυστυχώς στο χθες και δουλειά μας είναι τώρα να χτίσουμε γρήγορα τη γέφυρα, το άλμα ανάπτυξης, που θα τη μεταφέρει στο αύριο».

Αναφερόμενος, τέλος, στους τόνους της προεκλογικής αντιπαράθεσης είπε ότι «όσοι δεν έχουν να δείξουν έργο και πρόταση, μπορούν να παλεύουν με τη λάσπη. Το άθλημα δεν μας αφορά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet