Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας στις 22 Φεβρουαρίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας στις 22 Φεβρουαρίου

Σε συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, στις 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Αγ. Γεωργίου 40)

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Τριμηνιαία Έκθεση Αποτελεσμάτων Εκτέλεσης Προϋπολογισμού Εσόδων – Δαπανών 4ου Τριμήνου, έτους 2016.
  2. Ορισμός Επιτροπής Αξιολόγησης Προσφορών των ενδιαφερόμενων Τραπεζών για τη σύναψη σύμβασης με το Δήμο για τη τήρηση των χρηματικών αποθεμάτων του.
  3. Διόρθωση στοιχείων στο ηλεκτρονικό πρόγραμμα Q- prime ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.
  4. Λήψη απόφασης για επανάληψη δημοπρασίας εκμίσθωσης του ακινήτου – δημοτικού αναψυκτηρίου στην Πλατεία Πάρσης.
  5. Παράταση δεύτερης συμβατικής προθεσμίας του έργου «Αναπλάσεις παιδικών χαρών».
  6. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών του έργου: «Βελτίωση αποστράγγισης, περίφραξης και δαπέδου στο γήπεδο μπάσκετ επί της οδού Πάρσης του Δήμου Ν. Ιωνίας Αττικής».
  7. Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών του έργου: «Αναμόρφωση γηπέδου μπάσκετ στο γήπεδο της Πλατείας Τσαλδάρη Δήμου Ν. Ιωνίας Αττικής».
  8. Κατάργηση κενοθέντος (σχολάζοντος) περιπτέρου στο πεζοδρόμιο της οδού Παλαιολόγων έμπροσθεν του οικοδ. αριθμού 6.
  9. Προγραμματισμός σύναψης συμβάσεων Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου δίμηνης διάρκειας έτους 2017 για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος Άσκησης Κοινωνικών Πολιτικών για τη Γ΄ Ηλικία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας για το πρόγραμμα «Θαλάσσια μπάνια των ΚΑΠΗ» του Δήμου.
  10. Προγραμματισμός σύναψης σύμβασης Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου ενός (1) ΠΕ Ιατρού Καρδιολόγου διάρκειας έως δύο μήνες, για την κάλυψη των αναγκών του Τμήματος Άσκησης Κοινωνικών Πολιτικών για τη Γ΄ Ηλικία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας.
  11. Προγραμματισμός σύναψης συμβάσεων Ορισμένου Χρόνου έτους 2017 για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας.
  12. Προγραμματισμός σύναψης σύμβασης μίσθωσης έργου έτους 2017 (1 ΠΕ Ιατρός) για την κάλυψη αναγκών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας.
  13. Προγραμματισμός σύναψης συμβάσεων Ιδιωτικού Δικαίου δίμηνης διάρκειας έτους 2017 για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας για το πρόγραμμα «Θερινή Απασχόληση 2017».
  14. Προγραμματισμός σύναψης συμβάσεων Ορισμένου Χρόνου έτους 2017 για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών.
  15. Προγραμματισμός σύναψης συμβάσεων ιδιωτικού δικαίου Ορισμένου Χρόνου έως τρεις μήνες έτους 2017 για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας για τη Δημοτική Κατασκήνωση.
  16. Έγκριση ανανέωσης της ετήσιας συνδρομής του Δήμου στη Νομική Βάση Πληροφοριών «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ».
  17. Φιλοξενία Αντιπροσωπείας από το Λευκόνοικο Κύπρου.
  18. Έγκριση σκοπιμότητας και ψήφιση πίστωσης για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.
  19. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης ή μη για την 5/2017 (ΑΔΑ: 6ΧΨΑΟΛ9Β – ΞΜΗ) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» (ΚΕΜΙΠΟ), Δήμου Νέας Ιωνίας που αφορά στην 1η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΚΕΜΙΠΟ οικ. έτους 2017.
  20. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης ή μη γνώμης για την 7/2017 (ΑΔΑ: 6Κ1ΜΟΡΑΧ-ΦΧ0) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ» (ΚΕΒΡΕΦΟ), Δήμου Νέας Ιωνίας που αφορά στην έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Εσόδων- Δαπανών 4ου τριμήνου 2016.
  21. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 1/25-1-2017 (ΑΔΑ: ΩΣ1ΚΟΡΑΧ-5ΗΟ) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ με την επωνυμία ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ (ΚΕΒΡΕΦΟ), Δήμου Νέας Ιωνίας που αφορά στην έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων οικονομικού έτους 2015.
  22. Έγκριση απολογισμού οικ. έτους 2016 του ιδρύματος με την επωνυμία: «ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ – Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης».
  23. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για καταβολή χρηματικού ποσού που αφορά έξοδα κηδείας άπορου δημότη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet