Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας στις 30 Μαΐου
Πολιτική

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας στις 30 Μαΐου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στις 19:30, στο δημαρχείο της πόλης (Αγ. Γεωργίου 40).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί κατατεθέντος ψηφίσματος της Δημοτικής Αρχής, που αφορά τους συμβασιούχους του Δήμου.
  2. Ανάκληση της με αριθμό 128/30.11.2011 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά την «Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου σε τμήμα του Ο.Τ. 445 της περιοχής του Δήμου Νέας Ιωνίας» και την ανάκληση των 395/12-12-2011 και 368/15-12-2014 αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου με τις οποίες εγκρίθηκε και επικαιροποιήθηκε η ανωτέρω.
  3. Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου σε τμήμα του Ο.Τ. 445 του Δήμου Νέας Ιωνίας, για επιβολή νέων όρων και περιορισμών δόμησης, τον χαρακτηρισμό τμήματος ως κοινοχρήστου.
  4. Ανανέωση παραχώρησης θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αναπηρικού αυτοκινήτου στην οδό Θυατείρων 15.
  5. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αυτοκινήτου στην οδό Aνδρέου Δημητρίου 78.
  6. Σήμανση και χωροθέτηση θέσεων στάθμευσης προ της εισόδου του κτιρίου της Δημοτικής Αστυνομίας Σελευκείας 2 του Δήμου Νέας Ιωνίας.
  7. Προσδιορισμός 3 θέσεων στάθμευσης σε συνέχεια των 5 θέσεων, επί της οδού Αγίας Όλγας 3-5 για την εξυπηρέτηση των ασθενών του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας (Αγία Όλγα) που υπόκεινται σε αιμοκάθαρση.
  8. Παράταση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου Νέας Ιωνίας για το έργο «Αναμόρφωση γηπέδου μπάσκετ στο γήπεδο της πλ. Τσαλδάρη Δ.Ν. Ιωνίας Αττικής».
  9. Έγκριση μελέτης «Προμήθεια οργάνων παιδικών χαρών».
  10. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή 11ου Νηπιαγωγείου Ν. Ιωνίας».
  11. Έγκριση παραλαβής μελέτης με τίτλο «Σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων σχολείων Ομορφοκκλησιάς Ο.Τ 448 κ.λπ.».
  12. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Συντήρηση σχολικών κτηρίων Δήμου Ν. Ιωνίας».
  13. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Έργου και 1ου ΠΚΤΝΜΕ «Αναπλάσεις παιδικών Χαρών».
  14. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα (ΑΠΕ) του έργου «Εργασίες κατασκευής υπόγειας δεξαμενής και μηχανοστασίου για τις ανάγκες των δικτύων δημοτικού συστήματος άρδευσης πυρόσβεσης» με υπέρβαση της συμβατικής δαπάνης.
  15. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου «Συντήρηση και επέκταση Δημοτικού Συστήματος Άρδευσης».
  16. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση αγωνιστικών χώρων και περιβάλλοντος χώρου Αθλητικού Κέντρου Ομορφοκκλησιάς».
  17. Επικαιροποίηση της υπ΄ αριθμό 243/2012 πράξης του Δημοτικού Συμβουλίου για «Τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου ή μη με την 6133/2010 απόφαση του Τριμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που αφορά “ Άρση της απαλλοτρίωσης που επιβλήθηκε επί της ιδιοκτησίας του κ. Α. Αδαμαντίδη, στην οδό Δωδεκανήσου και Ανδρέου Δημητρίου Ο.Τ. 91 με το Β.Δ. 12-2-72”».
  18. Έγκριση Πρακτικών Αξιολόγησης Οικονομικών Προσφορών και Ανακήρυξη Αναδόχου Δημοσίου Διαγωνισμού για την σύναψη σύμβασης με πιστωτικό ίδρυμα για την τήρηση των χρηματικών αποθεμάτων του Δήμου.
  19. Τροποποίηση της επιτροπής Επιτροπή παραλαβής πάσης φύσεως υλικών Μικροεπισκευών και Συντηρήσεων (οικοδομικά, σιδηρικά, υδραυλικά, υλικά ελαιοχρωματισμού, εργαλεία, πάσης φύσεως εξοπλισμού και υλικού κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κ.ά.) για τη συντήρηση κτιριακών και λοιπών εγκαταστάσεων και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου, σχολικών κτιρίων και εγκαταστάσεων Δημοτικής Κατασκήνωση βάσει του Ν. 4412/2016 και της επιτροπής παραλαβής προμηθειών που δεν ανήκουν στις ανωτέρω οκτώ (8) κατηγορίες (γενική επιτροπή).
  20. Τριμηνιαία Έκθεση Αποτελεσμάτων Εκτέλεσης Προϋπολογισμού Εσόδων – Δαπανών 1ου Τρίμηνου έτους 2017.
  21. Αποδοχή επιχορήγησης (β΄ δόση) Υπουργείου Εσωτερικών για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολικών μονάδων Α/βάθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης και κατανομή της στις Σχολικές Επιτροπές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και κάλυψη της δαπάνης για την υλοποίηση του θεσμού του σχολικού τροχονόμου για το α΄ εξάμηνο του 2017».
  22. Έγκριση Δαπάνης και Διάθεση πίστωσης για καταβολή χρηματικού ποσού που αφορά έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε άπορο δημότη.
  23. Υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στα πλαίσια της παράτασης του προγράμματος «Στέγαση και Επανένταξη».
  24. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης ή μη για την 30/2017 (ΑΔΑ:Ω56ΞΟΡΑΧ-ΡΑ5) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής και Φροντίδας Οικογένειας» (ΚΕΒΡΕΦΟ) Δήμου Νέας Ιωνίας που, αφορά στην 2η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΚΕΒΡΕΦΟ οικ. έτους 2017.
  25. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης ή μη για την 29/2017 (ΑΔΑ: 6ΑΔ2ΟΛ9Β-ΗΤΕ) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Κέντρο Σπουδής και Ανάπτυξης Μικρασιατικού Πολιτισμού» (ΚΕΜΙΠΟ) Δήμου Νέας Ιωνίας, που αφορά στη 2η Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΚΕΜΙΠΟ οικ. έτους 2017.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet