Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Ιωνίας στις 10 Σεπτεμβρίου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Ιωνίας στις 10 Σεπτεμβρίου

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ν. Ιωνίας τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:30 στο δημαρχείο της πόλης (Αγ. Γεωργίου 40).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Παραίτηση του ΝΠΔΔ Δήμου Ν. Ιωνίας από ασκηθείσα έφεση κατά της με αρ. 62/2014 οριστικής αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Ν. Ιωνίας (εργατικές διαφορές).
  2. Ανανέωση παραχώρησης θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αναπηρικού αυτοκινήτου επί της οδού Πανδοσίας 98.
  3. Προσδιορισμός δύο (2) θέσεων στάθμευσης έμπροσθεν του κτηρίου όπου στεγάζεται η ΔΟΥ Νέας Ιωνίας και το Ειρηνοδικείο Νέας Ιωνίας, επί της οδού Λεωφόρου Ηρακλείου 269.
  4. Έγκριση διατήρησης κλιμάκων εκτός της ρυμοτομικής γραμμής για την εξυπηρέτηση κατοικίας στην οδό Κερασούντος 15.
  5. Χορήγηση άδειας κατάληψης οδοστρωμάτων, εκσκαφής και διακοπής της κυκλοφορίας στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Αντιπλημμυρική προστασία Δήμου Νέας Ιωνίας: Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ομβρίων σε περιοχές του Δήμου».
  6. Έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση του έργου «Αποκατάσταση και ανάδειξη υδατογέφυρας Ρωμαϊκού Υδραγωγείου στην Ελευθερούπολη Νέας Ιωνίας».
  7. Έγκριση παραλαβής Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) για τις κερκίδες και τα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Νέας Ιωνίας.
  8. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Συντήρηση σχολικών κτηρίων Δήμου Νέας Ιωνίας έτους 2016».
  9. Έγκριση 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών, 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών για το έργο «Αντιστήριξη πρανών κατά μήκος του προαύλιου χώρου του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας».
  10. Έγκριση μελέτης για την προμήθεια ενός αναρροφητικού σαρώθρου χωρητικότητας 4 m³ για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Νέας Ιωνίας για το έτος 2018.
  11. Έγκριση μελέτης προμήθειας μέσων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) για τους δικαιούχους εργαζόμενους του Δήμου Νέας Ιωνίας.
  12. Ανάθεση ψυχαγωγικών υπηρεσιών για μουσική παράσταση στο πλαίσιο διοργάνωσης από τον Δήμο Ν. Ιωνίας των «Ιωνικών Ημερών Τέχνης και Πολιτισμού» για το έτος 2018.
  13. Έγκριση εξειδίκευσης πίστωσης στον κωδικό: Κ.Α 15.6473.0001,  με τίτλο «Έξοδα Οργάνωσης Κοινωνικών Δραστηριοτήτων», συνολικού ύψους  10.862,40 ευρώ με ΦΠΑ 24% για την υλοποίηση εκδηλώσεων των ΚΑΠΗ με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων και των Χριστουγέννων, έτους 2018.
  14. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης ή μη γνώμης για την 59/2018 (ΑΔΑ: 6ΘΑΕΟΛ04-ΤΝΔ) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης & Νεολαίας» (ΟΠΑΝ) Δήμου Νέας Ιωνίας που αφορά στην έγκριση της 2ης Αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.
  15. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης ή μη γνώμης για την 58/2018 (ΑΔΑ: 73ΖΦΟΛ04-Μ56) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης & Νεολαίας» (ΟΠΑΝ) Δήμου Νέας Ιωνίας που αφορά στην έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης του προϋπολογισμού Εσόδων – Δαπανών 2ου τριμήνου έτους 2018.
  16. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης ή μη γνώμης  για την 71/2018 (ΑΔΑ: 7Ζ4ΓΟΡΑΧ-ΞΤΔ) πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής και Φροντίδας Οικογένειας» (ΚΕΒΡΕΦΟ) Δήμου Νέας Ιωνίας που αφορά στην έγκριση απολογισμού Ταμειακής Διαχείρισης οικ. έτους 2017 του ΚΕΒΡΕΦΟ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet