Τον Δήμο Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε ο Παύλος Μαρινάκης
Πολιτική

Τον Δήμο Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε ο Παύλος Μαρινάκης

Τον Δήμο Νέας Ιωνίας επισκέφτηκε o γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, την υφυπουργό Υγείας και βουλευτή Βόρειου Τομέα Αθηνών Ζωή Ράπτη, τους βουλευτές Γιώργο Κουμουτσάκο και Δημήτρη Καιρίδη, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών Σπύρο Αβραμάκο και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ της Ν.Δ. Ν. Ιωνίας Παντελή Στεργιάννη.

Η επίσκεψη ξεκίνησε από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος όπου τα στελέχη του κόμματος συναντήθηκαν με τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Γαβριήλ. Ο γραμματέας της Π.Ε. Ν.Δ. τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή να ξεκινά η παρουσία τους στον Δήμο από μια τόσο ξεχωριστή και συμβολική συνάντηση, αναφέρθηκε στο σπουδαίο ρόλο της εκκλησίας σε μια τόσο δύσκολη εποχή αμφισβήτησης των αξιών.

Ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Γαβριήλ καλωσόρισε τα στελέχη του κόμματος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε θετικά στο νομοσχέδιο του ΥΠΑΙΘ σχετικά με τη ρύθμιση ζητημάτων για τον κλήρο, ενώ μια ξεχωριστή αναφορά έκανε για τη συμπλήρωση 100 ετών από τη μικρασιατική καταστροφή καθώς η Νέα Ιωνία είναι και μια προσφυγική περιοχή.

Κατόπιν, τα στελέχη του κόμματος βρέθηκαν στο Γηροκομείο «Παναγία η Ελεούσα» το οποίο φιλοξενεί 30 άτομα, αρκετά από τα οποία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, και απασχολεί 21 άτομα προσωπικό. Η υπεύθυνη του γηροκομείου Φωτεινή Καρύδα αναφέρθηκε στη στήριξη που με συνέπεια λαμβάνει η δομή από τη Μητρόπολη, καθώς και στο έργο του γηροκομείου το οποίο διοργανώνει συχνά πολιτιστικά γεγονότα, χρησιμοποιώντας ακόμη και την τεχνολογία για να φέρνει μουσικές παραστάσεις κοντά στους ηλικιωμένους που διαβιούν εκεί με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Ο Παύλος Μαρινάκης ευχαρίστησε την κ. Καρύδα και το προσωπικό για το έργο τους και τόνισε πως: «Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύει καθημερινά, μέσα από την πολιτική μας, ότι βασικός στόχος είναι να μη μείνει κανείς πίσω».

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης ήταν το Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» όπου τα στελέχη του κόμματος υποδέχτηκαν ο διοικητής Χαράλαμπος Πρίφτης, η αναπληρώτρια διοικήτρια Κατερίνα Μαχαίρα, το μέλος ΔΑΚΕ και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΣΥΝΟ ΕΣΥ Μιχάλης Μαντζανάς, ο συντονιστής διευθυντής του Ιατρικού Προσωπικού του νοσοκομείου Σωτήρης Πατσιλινάκος και εκπρόσωποι του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Βασικά θέματα της συζήτησης ήταν η καθημερινότητα και τα λειτουργικά ζητήματα του νοσοκομείου, αλλά και για η ουσιαστική αναβάθμιση που έχει πραγματοποιηθεί και δρομολογείται στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό των κλινικών και ιδίως του αιμοδυναμικού τμήματος με τη χρήση ενός υπερσύγχρονου ψηφιακού αγγειογράφου στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Παύλος Μαρινάκης έδωσε συγχαρητήρια στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και τόνισε «το σπουδαίο έργο της κυβέρνησης στον τομέα της υγείας με την τεράστια αναβάθμιση του ΕΣΥ, τις χιλιάδες προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, τον υπερδιπλασιασμό των ΜΕΘ και την αύξηση του βασικού μισθού και των επιδομάτων νοσοκομειακής απασχόλησης και ευθύνης στο ειδικό μισθολόγιο των 200.000 γιατρών του ΕΣΥ που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός από της ΔΕΘ».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο νοσοκομείο, τα στελέχη του κόμματος επισκέφτηκαν και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, το οποίο λειτουργεί υποδειγματικά και στο οποίο εδρεύει η Τράπεζα Αίματος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Παύλος Μαρινάκης και τα στελέχη του κόμματος και της κυβέρνησης είχαν την ευκαιρία να κάνουν μία βόλτα στην αγορά της Νέας Ιωνίας και να συνομιλήσουν με καταστηματάρχες, εργαζομένους και επιχειρηματίες της περιοχής, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκαν με δεκάδες στελέχη και μέλη του κόμματος σε θερμό κλίμα.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλος Μαρινάκης τόνισε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα και την καθεμία από σας για την τιμή που μας κάνετε να είστε σε όλες τις επισκέψεις μαζί μας, την υφυπουργό, τους βουλευτές μας, τους πολιτευτές, όλα τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ που είναι σε κάθε περιοδεία, τον πρόεδρο της τοπικής.

Αυτό που κάνουμε εμείς κάθε εβδομάδα είναι να βρισκόμαστε σε κάθε γειτονιά: είναι το πρώτο πράγμα που μας έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και για εμένα και το πιο σημαντικό. Γιατί μιλάμε με τον κόσμο. Χωρίς παρωπίδες, χωρίς να φοβόμαστε, βρισκόμαστε σε όλη την Ελλάδα. Δεν φοβόμαστε να καταγράψουμε τα προβλήματα, αλλά είμαστε και υπερήφανοι για το κυβερνητικό έργο. Και κάνουμε κάτι που αν το κάνουμε με συνέπεια και αποτέλεσμα θεωρώ ότι θα είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη.

Ανατρέπουμε μία ψευδαίσθηση: την ψευδαίσθηση ότι η αριστερά και η κεντροαριστερά όλα αυτά τα χρόνια είναι προοδευτική, ενώ στην πραγματικότητα οι εκπρόσωποί της έβγαιναν στους δρόμους, περιχαρακωμένοι, χωρίς αιτήματα και με ξεπερασμένα συνθήματα. Νόμιζαν ότι αυτοί είναι οι προοδευτικοί, ενώ στην πραγματικότητα είναι οι πιο οπισθοδρομικοί απ’ όλους, όπως απέδειξαν οι πολιτικές που εφάρμοσαν. Όταν ήρθαν στην εξουσία έφτασαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού. Εμείς, τους αφήνουμε πίσω και «βγαίνουμε στον δρόμο» με ουσία, με λύσεις και με έργο».

Στην επίσκεψη στον Δήμο Νέας Ιωνίας συμμετείχαν ο πολιτευτής του Βόρειου Τομέα Αθηνών Φώτης Καρύδας, ο γραμματέας της ΔΗΜΤΟ Νέας Ιωνίας Ερμής Σεβαστός και τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής Μάρθα Σαμαρά, Βασίλης Κατσαρός, Αντωνία Σταυρίδου, Μανώλης Κουτσογιαννάκης, Βασίλης Γακόπουλος και Δημήτρης Γκουλής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet