Ελευσίνεια Μυστήρια – Μια καθηλωτική βιωματική εμπειρία από το Θέατρο Ρόδα στη Νέα Ιωνία
Φωτογραφία: rodatheater/FB
Πολιτισμός

Ελευσίνεια Μυστήρια – Μια καθηλωτική βιωματική εμπειρία από το Θέατρο Ρόδα στη Νέα Ιωνία

Η προοπτική του θανάτου προκαλεί πόνο και απελπισία στον Άνθρωπο. Η ύλη του οδεύει στο αναπόφευκτο και το πνεύμα του αντιδρά. Εξευμενίζεται όμως; Τα Ελευσίνεια Μυστήρια το επιχείρησαν.

Το Θέατρο Ρόδα παρουσιάζει μια θεατρική εκδοχή των δρώμενων σε εκείνα τα κορυφαία Μυστήρια της γεωργικής λατρείας. Και το κάνει με καθηλωτικό τρόπο. Τυχεροί όσοι τον βιώσαμε στον φιλόξενο χώρο στην Αίθουσα 3Α, στη Νέα Ιωνία (Λ. Καποδιστρίου 106).

Οι παραστάσεις συνεχίζονται, και μάλιστα λόγω του θερμού ενδιαφέροντος από πλευράς κοινού, οι διοργανωτές τις παρέτειναν για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο. Έτσι, όσοι επιθυμούν να μυσταγωγηθούν και να συναισθανθούν την ουσία και το βαθύτερο νόημα των εννέα ημερών της πιο φημισμένης τελετουργίας των αρχαίων χρόνων, τα σεβαστά Μεγάλα Μυστήρια της Δήμητρας και Κόρης, μπορούν να βρεθούν στις 8.30 το βράδυ, στην Αίθουσα 3Α, για να προλάβουν τις παραστάσεις που απομένουν (9, 10, 16 και 17 Δεκεμβρίου 2023).

Η ποιότητα της παραγωγής, η υποβλητική μουσική, τα κουστούμια, ο φωτισμός και οι δονήσεις που εκπέμπονται στην παράσταση σίγουρα θα σας προσφέρουν μια αλησμόνητη βιωματική εμπειρία.

Εισιτήρια: 20€

Προπώληση – https://www.more.com/theater/eleusinia-mystiria

Κρατήσεις στους τηλ. αριθμούς 210 2836763 και 6937 422456

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet