Εντυπωσίασε το κοινό η συναυλία «Σμύρνη – Ιωνία – Ελλάδα» στην πλατεία Παναιτωλίου
Πολιτισμός

Εντυπωσίασε το κοινό η συναυλία «Σμύρνη – Ιωνία – Ελλάδα» στην πλατεία Παναιτωλίου

Εντυπωσίασε το κοινό η συναυλία «Σμύρνη – Ιωνία – Ελλάδα» στην πλατεία Παναιτωλίου, όπως αναφέρει η δήμαρχος της Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου σε ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα, η δήμαρχος ανέφερε σχετικώς:

«Μια ακόμη θαυμάσια μουσική βραδιά διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων και με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Η συναυλία “Σμύρνη – Ιωνία – Ελλάδα. Ταξιδεύοντας με μια αγκαλιά τραγούδια” με την αξεπέραστη Μαρία Σουλτάτου, τον σπουδαίο Γιώργο Υδραίο και τον εντυπωσιακό Δημήτρη Σαβαΐδη, ξεσήκωσαν το πολυάριθμο κοινό της Νέας Ιωνίας με ήχους από όλη την Ελλάδα, μικρασιάτικα τραγούδια, καθώς και μεγάλες επιτυχίες του Ιωνιώτη Στέλιου Καζαντζίδη».

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, εκπρόσωποι πολιτιστικών σωματείων και πλήθος κόσμου.

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται στον Δήμο Νέας Ιωνίας με την αποψινή συναυλία “Γλυκιά Μικρασία” με τον Μπάμπη Τσέρτο, στις 8:30 μ.μ., στην πλατεία Παναιτωλίου, που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Νέας Ιωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet