Επιστρέφουν οι εκδηλώσεις «Ιωνικές Μέρες Τέχνης και Πολιτισμού 2022» του Δήμου Νέας Ιωνίας
Πολιτισμός

Επιστρέφουν οι εκδηλώσεις «Ιωνικές Μέρες Τέχνης και Πολιτισμού 2022» του Δήμου Νέας Ιωνίας

Το μεγαλύτερο πολιτιστικό ραντεβού του φθινοπώρου, οι εκδηλώσεις «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2022» έρχονται και φέτος στη Νέα Ιωνία, με ένα στοχευμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων σε συνδιοργάνωση του Δήμου Νέας Ιωνίας με τον ΟΠΑΝ, το ΚΕΜΙΠΟ και σε συνεργασία με τα πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία της πόλης.

Ο θεσμός «Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2022» επιστρέφει με έναν μήνα γεμάτο σπουδαίες νύχτες πολιτισμού και καθημερινή εναλλαγή προγράμματος που περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, μουσικά αφιερώματα, ιστορικές ημερίδες, καθώς παιδικές εκδηλώσεις και αθλητικές δραστηριότητες.

Σε μήνυμά της για την έναρξη του θεσμού η δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου σημειώνει:

«Οι “Ιωνικές Μέρες Τέχνης & Πολιτισμού 2022” θεσμός ποιοτικής έκφρασης και ανάδειξης της καλλιτεχνικής δημιουργίας, αποκτούν νέο περιεχόμενο και προσανατολισμό. Αφιερώνονται φέτος στον Μικρασιατικό Ελληνισμό και τις παρακαταθήκες του καθώς ολοκληρώνονται 100 χρόνια από Μικρασιατική Καταστροφή.

Σας καλούμε να τιμήσουμε την ιστορία και τη μνήμη των προγόνων μας, να απολαύσουμε όλες τις δράσεις ανταμώνοντας ξανά στις γειτονιές μας των παιδικών μας χρόνων που τόσο έχουμε αγαπήσει. Ελάτε να μοιραστούμε το κοινό όραμα για την πόλη μας, να συνταξιδεύσουμε στη δική μας «Ιθάκη», να αναδείξουμε μαζί το φως της που αντανακλά κάθε ημέρα, δίνοντας ζωή, αγάπη, δύναμη και προοπτική στην πόλη της καρδιάς μας».

Το πρόγραμμα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet