Η μουσικοχορευτική εκδήλωση «Με του χορού τα βήματα στον τόπο μου γυρίζω» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Πολιτισμός

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση «Με του χορού τα βήματα στον τόπο μου γυρίζω» στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

Η επετειακή μουσικοχορευτική εκδήλωση «Με του χορού τα βήματα στον τόπο μου γυρίζω» θα πραγματοποιηθεί στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη θλιβερή επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής.

Ένα σύνολο 130 χορευτών παραδοσιακών χορών, ηθοποιών και μουσικών, υπό την καλλιτεχνική και σκηνοθετική επιμέλεια του Ζαχαρία Καρούνη, παρουσιάζουν ένα μοναδικό αφιέρωμα στις αλησμόνητες πατρίδες, ένα νοσταλγικό πολιτισμικό ταξίδι μουσικής και χορού, φόρος τιμής στην Αγιοτόκογη της Μικράς Ασίας και στους Κτήτορες της νέας εστίας του πολιτισμού της Ιωνίας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, τον Δήμο Νέας Ιωνίας τους Δήμους Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας και Ηρακλείου Αττικής, καθώς επίσης τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου και πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Αττικής.Τιμούμε τις ρίζες μας, οραματιζόμαστε το μέλλον μας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet