Μελωδικά έκοψε την πίτα της η Χορωδία του ΟΠΑΝ Ν. Ιωνίας
Αθλητισμός

Μελωδικά έκοψε την πίτα της η Χορωδία του ΟΠΑΝ Ν. Ιωνίας

Η Χορωδία Παραδοσιακών Τραγουδιών του Οργανισμού Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας (ΟΠΑΝ) Δήμου Νέας Ιωνίας  έκοψε την πίτα της την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017, στον χώρο της, μέσα σε ιδιαίτερα φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα.

Η Χορωδία, τραγουδώντας υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Βαγγέλη Σαραντίδη, υποδέχθηκε τους καλεσμένους και συγκεκριμένα τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Ν. Ιωνίας & Ν. Φιλαδελφείας, κ.κ. Γαβριήλ, ο οποίος ευλόγησε την πίτα, τον δήμαρχο της πόλης, Ηρακλή Γκότση, τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ, Σπύρο Αμανατίδη, τον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Φώτη Τσομπάνογλου, τον πρόεδρο του ΚΕΜΙΠΟ, Λουκά Χριστοδούλου, τον πρόεδρο της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας, Χάρη Σαπουντζάκη, τον επικεφαλής της παράταξης Δημιουργία – Αλληλεγγύη, Παναγιώτη Μανούρη και τον δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Χριστοδούλου.

Σημειώνεται ότι η Χορωδία κόσμησε πρόσφατα με την παρουσία της, ψάλλοντας τα κάλαντα, αλλά και παραδοσιακά τραγούδια της πατρίδας μας, σε διάφορους πολιτιστικούς χώρους, όπως στο Κωνσταντινοπούλειο Γ.Ν. Ν. Ιωνίας, στις εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικων πιτών των δημοτικών παρατάξεων Ενότητα για τη Νέα Ιωνία, με επικεφαλής τον κ. Ηρακλή Γκότση και Δημιουργία – Αλληλεγγύη, με επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Μανούρη και στον δημοτικό κινηματογράφο «Αστέρας».

Επίσης, τις ημέρες των γιορτών περιόδευσε στο κέντρο της πόλης και στην αγορά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet