Συλλογή παλαιών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών πόρτα-πόρτα στη Νέα Ιωνία
Κοινωνία

Συλλογή παλαιών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών πόρτα-πόρτα στη Νέα Ιωνία

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων (21-29 Νοεμβρίου 2020), τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή καμπάνια ευαισθητοποίησης σχετικά με την αειφόρο διαχείριση των πόρων και των αποβλήτων, ο Δήμος Νέας Ιωνίας απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες (ιδιώτες ή επιχειρηματίες) να συμμετέχουν στην ημέρα ανακύκλωσης ηλεκτρονικών/ηλεκτρικών συσκευών με τη μέθοδο κατ’ οίκον παραλαβής, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, όσοι επιθυμούν να ανακυκλώσουν ογκώδεις ηλεκτρονικές/ηλεκτρικές συσκευές που δεν τους είναι πλέον χρήσιμες, καλούνται να επικοινωνήσουν με την αρμόδια εταιρεία στον τηλ. αριθμό: 222 1034885, για την άμεση παραλαβή τους.

Η δημοτική αρχή επισημαίνει ότι η εταιρεία αναλαμβάνει με δικά της μέσα, χωρίς καμία χρέωση και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας Covid-19, τη συλλογή από τους χώρους κατοικίας ή εργασίας των προς ανακύκλωση συσκευών.

Ο Δήμος Νέας Ιωνίας διαθέτει, επίσης, επιλεγμένα σημεία σε δημοτικά κτήρια, όπου έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κάδοι και οι πολίτες μπορούν να αφήνουν τις μικροσυσκευές που προορίζονται για ανακύκλωση, σύμφωνα με τη διοίκηση.

«Ας συμβάλουμε όλοι μαζί, ακόμα και σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία, στη σωστή διαχείριση των ηλεκτρικών/ηλεκτρονικών συσκευών που έχουν εξαντλήσει το χρόνο ζωής τους. Ας τους δώσουμε μια ευκαιρία να γίνουν ξανά χρήσιμες! Ανακύκλωσε τις παλιές συσκευές για μια… καλύτερη ζωή!» καταλήγει ο Δήμος Νέας Ιωνίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet