Ένα «αντίο» γεμάτο συναίσθημα του Α.Σ. Παπάγου στον αρχηγό του Άκη Αρσένη
Αθλητισμός

Ένα «αντίο» γεμάτο συναίσθημα του Α.Σ. Παπάγου στον αρχηγό του Άκη Αρσένη

Χωρίζουν οι δρόμοι του Α.Σ. Παπάγου και του μέχρι πρότινος αρχηγού της ανδρικής ομάδας Άκη Αρσένη.

Στη γεμάτη συναισθηματικό ανάρτηση του συλλόγου των Βορείων στον λογαριασμό του στο facebook αναφέρονται τα εξής:

Δύσκολη, συναισθηματικά, η μέρα για τον αγαπημένο μας σύλλογο…

Ο αρχηγός μας, Άκης Αρσένης, πήρε τη μεγάλη και δύσκολη απόφαση να σταματήσει την κοινή μας πορεία λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η μεγάλη θέληση της ομάδας, αλλά και του Άκη, να συνεχίσουμε μαζί σε αυτή τη ιστορική στιγμή για τον Παπάγο, καθώς είμαστε στον προθάλαμο της Α2, δεν κατέστη δυνατό να μετουσιωθεί πρακτικά, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του ήταν ανυπέρβλητες.

Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ, με πόνο καρδιάς και ψυχής όλων αυτών που τον απαρτίζουν (διοίκηση, προπονητές, αθλητές, κόσμος), θέλει να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙ δημόσια τον Άκη Αρσένη για την ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά του στον σύλλογο τα τελευταία ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ που φόρεσε τη φανέλα με το νούμερο 10 και τον κεραυνό στο στήθος.

Όταν το καλοκαίρι του 2011 ο φίλος σου και αρχηγός Μιχάλης Υφαντής σε έφερε στον ΠΑΠΑΓΟ μιλήσατε και είπατε ότι θα προσπαθήσετε να φέρετε την ομάδα κάποια στιγμή στις εθνικές κατηγορίες. Τελικά, μετά από έξι σεζόν, η ομάδα βρίσκεται στην Α2 και εσύ δεν έβαλες απλά ένα λιθαράκι, αλλά έχτισες τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας.

Ήταν τεράστια τιμή για τον σύλλογό μας να είσαι την περσινή ιστορική σεζόν ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας και ο ιδανικός αντικαταστάτης αυτής της σπουδαίας ιδιότητας που κατείχε όλα αυτά τα χρόνια ο Μάικ.

Είσαι το φωτεινό παράδειγμα για το πώς φέρονται οι ηγέτες μέσα σε μια οικογένεια όπως αυτής του Παπάγου. Έβαλες το εγώ σου πάντα κάτω από την ομάδα, είτε έπαιζες ένα λεπτό είτε σαράντα. Πότε σου δεν ασχολήθηκες με εξω-αγωνιστικά θέματα και μόνο εμείς ξέρουμε τι έχεις κάνει για την ΟΜΑΔΑ μας, ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ!!!

Ήρθες ανύπαντρος. Ανεβήκαμε Γ’ Εθνική. Παντρεύτηκες τη Χαρά. Ήρθε η Μαριφένια σου στη ζωή. Ανεβήκαμε Β’ Εθνική. Φέτος ήρθε ο διάδοχός σου για να ολοκληρώσει την προσωπική σου ευτυχία. Ανεβήκαμε Α2. Πιστεύαμε ότι και φέτος θα σε πείθαμε αλλά…

Το μπασκετικό αντίο είναι σκληρό για εμάς και πολύ δύσκολο. Τα αποδυτήρια του Σαλούν δεν θα είναι ίδια φέτος. Θα μας λείψουν οι βουτιές αυτοθυσίας σου, οι τάπες σου, οι άμυνες σου, τα τρίποντα σου, το κλάμα σου για αυτή την ομάδα.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΚΗ! ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ! Τώρα πια θα είσαι δίπλα μας στην εξέδρα του Σαλούν.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ…

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet