«Ένα… μικρό σεισμό» προκάλεσε ο Τζέιμς Γκιστ στο Basketball Camp του Χολαργού
Αθλητισμός

«Ένα… μικρό σεισμό» προκάλεσε ο Τζέιμς Γκιστ στο Basketball Camp του Χολαργού

«Ένας… μικρός σεισμός» προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», κατά την επίσκεψη του Τζέιμς Γκιστ στο Basketball Camp του Χολαργού, όπως μας ενημερώνει ο σύλλογος με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook.

Τα πάνω από 100 παιδιά που συμμετέχουν στο camp και οι γονείς των νεαρών αθλητών υποδέχθηκαν με πολύ ζεστό τρόπο τον 30χρονο πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος τους αποζημίωσε με τον καλύτερο τρόπο. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκαναν τα παιδιά και οι γονείς, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο Κρις Σίγκλετον ήταν ο καλύτερος παίκτης των «πράσινων» τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες, ενώ χαρακτήρισε τον Σπανούλη ως έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη.

Ερωτηθείς για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρωλίγκα, απάντησε «ο Παναθηναϊκός και δεύτερη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας», αποθέωσε τον κόουτς των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς («ο καλύτερος προπονητής που έχω δουλέψει στην καριέρα μου», ήταν τα λόγια του), πρόσθεσε ότι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, το NBA, υποστηρίζει τους Ουάσινγκτον Γουϊζαρντς του Τζον Γουόλ και του Μπράντλεϊ Μπιλ, ενώ χαρακτήρισε τον Μάικλ Τζόρνταν ως τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του αθλήματος.

Η συζήτηση είχε και… λίγο ποδόσφαιρο, με τον PF του Παναθηναϊκού να δηλώνει φαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ μίλησε και για τον πρώην συμπαίκτη του, τον Στεφάν Λάσμε, με τον οποίο όπως είπε τους συνδέει πολύ στενή φιλία. Ερωτηθείς ο Γκιστ για το τι του αρέσει να κάνει περισσότερο στο γήπεδο, τόνισε: «Το αγαπημένο μου πράγμα στο παρκέ είναι να καθοδηγώ και να βοηθώ του συμπαίκτες μου». Κλείνοντας, έδωσε μία συμβουλή στους νεαρούς αθλητές του Basketball Camp του Χολαργού: «Να θυμάστε ότι αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι η αφοσίωση και η σκληρή δουλειά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet