Αγώνας αγάπης και προσφοράς στον Χολαργό για την «Κιβωτό του Κόσμου»
Αθλητισμός

Αγώνας αγάπης και προσφοράς στον Χολαργό για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Η Αθλητική Ένωση Χολαργού, συνεχίζοντας μέσα από παρεμβάσεις που σκοπό έχουν την στήριξη ομάδων που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαιτέρως στα παιδιά, πραγματοποιεί φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ παλαιμάχων αθλητών του Συλλόγου και της ομάδας της Βουλής των Ελλήνων.

Ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού θα λειτουργήσει ως κάλεσμα για ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου», παιδιά της οποίας θα είναι καλεσμένα και θα αγωνιστούν στο ημίχρονο του αγώνα των παλαιμάχων του Χολαργού και της ομάδας της Βουλής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» στον Χολαργό την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στις 12 το μεσημέρι.

Η δράση ενίσχυσης της ομάδας «Κιβωτός του Κόσμου» θα διαρκέσει από σήμερα μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων συλλογή τροφίμων, οικονομική ενίσχυση με κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς της «Κιβωτού» κ.ά.

Καλώντας τους πολίτες να προσφέρουν οι διοργανωτές σημειώνουν:

Η οικογένεια του Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού, οι παλαίμαχοι αθλητές του και η ομάδα της Βουλής των Ελλήνων σας περιμένουμε όλους να ενισχύσουμε το έργου της «Κιβωτού» και του πάτερ Αντώνιου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet