Α.Σ. Παπάγου: Κράτησε τον βασικό κορμό της η γυναικεία ομάδα βολεϊ
Αθλητισμός

Α.Σ. Παπάγου: Κράτησε τον βασικό κορμό της η γυναικεία ομάδα βολεϊ

Τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου για τον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα του Παπάγου έχει ήδη δώσει δύο νικηφόρους αγώνες για το Κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ και βρίσκεται στους 12 του θεσμού.

Σε ό,τι αφορά το δυναμικό της φετινής ομάδας ο βασικός κορμός παρέμεινε ο ίδιος, αλλά υπήρξαν κι αρκετές προσθήκες. Εκτός από τις αγωνιστικές απαιτήσεις, ο Α.Σ. Παπάγου θα έχει να αντιμετωπίσει και τον απρόβλεπτο υγειονομικό παράγοντα, οπότε θα πρέπει να διαθέτει ανά πάσα στιγμή τις απαραίτητες αγωνιστικές λύσεις. Τέλος, το προπονητικό επιτελείο παρέμεινε το ίδιο, με τον Αντώνη Πούμπουρα να συνεχίζει ως προπονητής της γυναικείας ομάδας κι επικεφαλής προπονητής του τμήματος, έχοντας ως άμεσους συνεργάτες την Κατερίνα Πετρουλάκη και γυμναστή τον Άρη Καραθανάση.

Στο πρωτάθλημα, μετά την 1η αγωνιστική όπου αγωνίζεται εντός έδρας με τον Α.Ο. Νέοι Βύρωνος, ο Α.Σ. Παπάγου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τις ακόλουθες ομάδες: ΣΦΑ Μελισσίων «Ο Φοίβος» (εντός), Γ.Σ. Αστέρας Αγίου Δημητρίου (εκτός), Γ.Σ. Χαλανδρίου (εντός), ΑΣΠ Ίωνες (εκτός), Α.Σ. Νίκη Αμαρουσίου (εντός), Γ.Σ. Απόλλων Αγίου Δημητρίου (εκτός), Α.Ε. Μαγκουφάνας «Αθηνά 2004» (εντός), Α.Σ. Τυφών (εκτός), Α.Ε. Γκράβας (εντός), Γ.Σ. Κορωπίου (εκτός).

Στη συνέχεια επαναλαμβάνεται το πρόγραμμα με τους αγώνες να δίνονται στις αντίστροφες έδρες, ενώ οι αναμετρήσεις που θα διεξάγονται στο κλειστό του ΕΑΚ Παπάγου (Νευροκοπίου 4) θα πραγματοποιούνται στις 21:30. Ορισμένα από τα παιχνίδια θα μεταδοθούν σε live streaming, χάρη στη συνεργασία της τοπικής ένωσης ΕΣΠΑΑΑ, με το διαδικτυακό κανάλι LIFE, για το οποίο θα υπάρξει ενημέρωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet