Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Αναβαθμίζεται το γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου, νέος χλοοτάπητας στο αθλητικό κέντρο Χολαργού
Αθλητισμός

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Αναβαθμίζεται το γήπεδο ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου, νέος χλοοτάπητας στο αθλητικό κέντρο Χολαργού

Την προγραμματική σύμβαση για την «Αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου της οδού Κύπρου της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου» υπέγραψαν σήμερα (15/11), ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος και ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, καθώς και τη σύμβαση για την «Προμήθεια και εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Χολαργού».

1. Όσον αφορά στο γήπεδο της οδού Κύπρου, η δημοτική αρχή αναφέρει ότι είχε ξεκινήσει από πολύ νωρίς διαδικασίες για την αναβάθμισή του και είχε εξασφαλίσει χρηματοδότηση 800.000 ευρώ από την Περιφέρεια

«Έφτασε λοιπόν η στιγμή, αφού ξεπεράστηκαν χρονοβόρες διαδικασίες και καθυστερήσεις από διάφορους φορείς, να υλοποιηθεί ένα έργο το οποίο αποτελούσε χρόνιο αίτημα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παπάγου, αλλά και μία από τις βασικές προτεραιότητες της δημοτικής αρχής», σημειώνει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού.

Το έργο προϋπολογισμού 919.993,20 ευρώ αφορά σε:

  • Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA και πλήρως πιστοποιημένο σύμφωνα με τα προγράμματα FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO.
  • Προμήθεια νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού
  • Εγκατάσταση νέου συστήματος ηλεκτροφωτισμού, τύπου Led
  • Προμήθεια και εγκατάσταση νέας μεταλλικής κερκίδας
  • Παράλληλα προβλέπονται εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου και συντήρησης της περίφραξης.

2. Το έργο «Προμήθεια και εγκατάσταση τεχνητού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Χολαργού» προϋπολογισμού 902.286,00 ευρώ (χρηματοδότηση 700.000 ευρώ) αφορά σε:

  • Προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαιρικής επιφάνειας τελευταίας γενιάς, πλήρως εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές της FIFA και πλήρως πιστοποιημένο σύμφωνα με τα προγράμματα FIFA QUALITY & FIFA QUALITY PRO.
  • Προμήθεια νέου αθλητικού και αστικού εξοπλισμού
  • Εγκατάσταση νέου αντλητικού συγκροτήματος για την ορθή συντήρηση του χλοοτάπητα.

Ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος «ευχαριστεί ιδιαίτερα τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τους συνεργάτες του, καθώς και το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας, για την υλοποίηση δυο πολύ σημαντικών έργων που έρχονται να συμπληρώσουν τα έργα που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια στις αθλητικές εγκαταστάσεις, αποδεικνύοντας πως ο αθλητισμός αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή».

Τέλος, η δημοτική αρχή επισημαίνει ότι εντός τους έτους αναμένεται οι δημοπρατήσεις και των δυο έργων και η υλοποίησή τους μέσα στο καλοκαίρι. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet