Οι μαθητές του Συλλόγου Τάε Κβο Ντο Παπάγου βραβεύτηκαν και έδωσαν προαγωγικές εξετάσεις
Αθλητισμός

Οι μαθητές του Συλλόγου Τάε Κβο Ντο Παπάγου βραβεύτηκαν και έδωσαν προαγωγικές εξετάσεις

Τον Ιούνιο διεξήχθησαν, μετά από 3 χρόνια λόγω της πανδημίας, οι ετήσιες βραβεύσεις της αθλητικής σεζόν και οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του Συλλόγου Τάε Κβο Ντο Παπάγου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος, οι μικροί, αλλά και μεγαλύτεροι αθλητές απέδειξαν ότι η δυναμική του συλλόγου είναι σε αύξουσα πορεία και έκαναν όλους υπερήφανους με την απόδοση, τη συνέπεια και την αφοσίωσή τους στο άθλημα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες παρουσίασαν τεχνικές αγωνιστικού, αλλά και του Τεχνικού Τάε Κβο Βτό. Αμέσως μετά τιμήθηκαν οι αθλητές για τις επιτυχίες τους κατά την προηγούμενη πολύ δύσκολη χρονιά, αλλά και όλοι εκείνοι που στέκονται όλα αυτά τα χρόνια αρωγοί στις προσπάθειες του συλλόγου.

Την τελετή αυτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Μιχάλης Τράκας, αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Παπάγου- Χολαργού και πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ο Μιχάλης Υφαντής, πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου Χολαργού, ο Χάρης Θεοχάρης, κοινοβολευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., αλλά και μία αθλήτρια με όνομα που δεσπόζει στο πάνθεον των αθλητών του Ολυμπιακού Τάε Κβο Ντο, η τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια και αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. η Μαρία Καρπαθάκη, ο Παπατσώρης Χρήστος από τους πρώτους αθλητές του Ελληνικού Τάε Κβο Ντο, η κυρία Πατσαρίση Μάρω, η Βάνα Ρετσινιά, δημοτική σύμβουλος, η εταιρεία Dole Hellas που είναι αρωγός της προσπάθειας του συλλόγου, καθώς επίσης και τα μέλη του συλλόγου, τα οποία με την αδιάλειπτη παρουσία τους και την ενεργό βοήθεια και στήριξη τους, σε όλη αυτήν την δύσκολη χρονική συγκυρία του κορωνοϊου κατάφεραν να κρατηθεί ο σύλλογος ζωντανός και να συνεχίζει τις προσπάθειές του, και τους οποίους είχε την χαρά να βραβεύσει για την προσφορά τους.

Ο Σύλλογος Τάε Κβο Ντο Παπάγου ευχαριστεί για τη στήριξη τον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλο, «γνωρίζοντας ότι είναι πάντα κοντά και θα συνεχίζει να στηρίζει τις προσπάθειες του συλλόγου, όπως άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια».

Τέλος, ο σύλλογος σημειώνει ότι «ο αθλητισμός είναι ζωή, είναι υγεία, είναι αξίες και όλοι θα είμαστε πάντα εκεί να το αποδεικνύουμε έμπρακτα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet