Στην τελική ευθεία οι εργασίες αναβάθμισης του στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού
Αθλητισμός

Στην τελική ευθεία οι εργασίες αναβάθμισης του στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στον στίβο του Β’ Γηπέδου Ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού (γνωστό στους πολίτες και ως «Νταμάρι»). Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που διανύουμε έχουν επιταχυνθεί, σύμφωνα με ανακοίνωση του προέδρου του ΔΟΠΑΠ Δήμου Παπάγου – Χολαργού, Δημήτρη Οικονόμου, οι εργασίες, οι οποίες περιλαμβάνουν την τοποθέτηση στύλων φωτισμού, την έκχυση ασφάλτου καθώς και την προεργασία για την τοποθέτηση ειδικού δαπέδου για αγωνίσματα στίβου (tartan).

«Οι εργασίες στα αθλητικά κέντρα του Δήμου μας συνεχίζονται σταθερά με στόχο πάντοτε την προσέλκυση όλο και περισσότερο συμπολιτών μας και την προσφορά καλύτερων παροχών, έτσι ώστε να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες. Ο Οργανισμός μας δεσμεύεται προς τους αγαπητούς μας συμπολίτες ότι θα εργάζεται σταθερά για την αναβάθμιση όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη μας» τονίζει ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, σε ανάρτησή του στο facebook σημειώνει: «Στην τελική ευθεία άλλο ένα μεγάλο έργο του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, αυτή τη φορά στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού, το οποίο περιλαμβάνει την τοποθέτηση ταρτάν στον στίβο, την αναβάθμιση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού και εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet