Συνάντηση Κ. Τίγκα με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Ο.Φ. Χολαργού
Αθλητισμός

Συνάντηση Κ. Τίγκα με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Ο.Φ. Χολαργού

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου Παπάγου – Χολαργού και επικεφαλής της παράταξης Για την Πόλη που μας Αξίζει, Κώστα Τίγκα, με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Ο.Φ. Χολαργού, Κυριάκο Γεωργιάδη και Πάρι Καλαϊτζάκη.

Η συνάντηση είχε σκοπό αφενός να ενημερωθεί η παράταξη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Όμιλος και αφετέρου να εκφράσει η παράταξη τις απόψεις της για μια πληθώρα αθλητικών ζητημάτων. Στη συνάντηση παρέστησαν τα στελέχη της παράταξης Λουκάς Ρίζος και Γιώργος Μιχαήλ. Έγινε εμπεριστατωμένη παρουσίαση των υπολοίπων αγώνων, αλλά και των προβλημάτων του ΟΦΧ.

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη σημειώνει:

Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η προσπάθεια του προέδρου, Κυριάκου Γεωργιάδη, αλλά και των υπολοίπων μελών, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν, είναι αξιέπαινη και αξίζουν τα από καρδιάς συγχαρητήριά μας.

Τα προβλήματα, όμως, που απασχολούν τόσο τον ΟΦΧ όσο και τα άλλα αθλητικά σωματεία της πόλης μας είναι πολλά και σύνθετα, θέλουν ισχυρή βούληση με προσεκτικές, επίπονες και συνεχείς προσπάθειες. Δεσμευόμαστε ότι θα επιδιώξουμε μια άλλη συνεργασία που είναι βέβαιο ότι θα είναι  γόνιμη και πολύ – πολύ καλύτερη από την παρούσα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet