Το Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp του ΔΟΠΑΠ έριξε «αυλαία»
Αθλητισμός

Το Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp του ΔΟΠΑΠ έριξε «αυλαία»

Ένα ακόμη Καλοκαιρινό Αθλητικό Camp του ΔΟΠΑΠ, το οποίο λόγω της πανδημίας ήταν αναμφισβήτητα ιδιαίτερο, έριξε αυλαία στις 23 Ιουλίου.

Ο ΔΟΠΑΠ, με γνώμονα την προστασία της υγείας των παιδιών, των οικογενειών τους και των εργαζομένων, με ιδιαίτερη προσοχή τήρησε αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Όλες οι αιτήσεις για συμμετοχή στο φετινό Camp και από τις δύο Κοινότητες έγιναν δεκτές.

Με την επίβλεψη των έμπειρων στελεχών του ΔΟΠΑΠ, όλα τα παιδιά συμμετείχαν με αμείωτο ενδιαφέρον και δραστηριοποιήθηκαν σε ένα πλήθος αθλημάτων και πολιτιστικών δράσεων στα αθλητικά κέντρα του Οργανισμού, όπως  ξιφασκία, τένις, στίβος, παραδοσιακοί χοροί, tae kwon do, σκάκι, αεροβική, τοξοβολία, ρυθμική, μπάσκετ, βόλεϊ, θεατρική αγωγή, μουσική, πυγμαχία, kick boxing κ.λπ.

Μία μεγάλη παράδοση του Camp, η οποία διατηρήθηκε και φέτος, ήταν οι επισκέψεις δύο φορές την εβδομάδα στην παραλία της Αρτέμιδος, όπου τα παιδιά δροσίστηκαν, κολύμπησαν και πήραν μέρος σε θαλάσσια αθλήματα, πάντοτε υπό την επίβλεψη των καταρτισμένων γυμναστών του ΔΟΠΑΠ.

«Ευχαριστούμε όλους τους παράγοντες για την κατανόηση και την υπεύθυνη στάση που τήρησαν καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας του φετινού Camp και ευχόμαστε το επόμενο καλοκαίρι να βρεθούμε πάλι μαζί, κάτω όμως από φυσιολογικές συνθήκες» καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet