Το 1ο Spring Mini Volley διοργανώνει ο Α.Σ. Παπάγου στις 15 Μαΐου
Αθλητισμός

Το 1ο Spring Mini Volley διοργανώνει ο Α.Σ. Παπάγου στις 15 Μαΐου

Το 1ο Spring Mini Volley διοργανώνει το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου την Κυριακή 15 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Παπάγου (Νευροκοπίου 4).

Η εκδήλωση θα έχει και κοινωνικό χαρακτήρα αφού θα μαζευτεί υλικό για την υποστήριξη των αναγκών του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών «Η Φοίβη». Πρόκειται για σωματείο που φιλοξενεί κακοποιημένες μητέρες, το οποίο βρίσκεται στον Χολαργό στην οδό Θεσσαλονίκης 22.

Ο Αθλητικό Σύλλογος Παπάγου αναφέρει σχετικά: «Με αφορμή την απελθούσα Γιορτή της Μητέρας, αλλά και τα αυξανόμενα περιστατικά βίας εις βάρος γυναικών που βγαίνουν στη δημοσιότητα συνεχώς είναι σημαντικό να συμβάλλουμε στην ενίσχυση και στην προώθηση του έργου του συγκεκριμένου σωματείου. Άλλωστε, ο αθλητισμός είναι το καλύτερο μέσο για να μπορέσουμε να περάσουμε μηνύματα στην κοινωνία μας».

Για τον λόγο αυτό το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου συγκεντρώνει μέχρι και την ημέρα της εκδήλωσης τα παρακάτω:

  • Είδη καθαριότητας: χλωρίνη, υγρό πιάτων, υγρό πλυντηρίου, χαρτί κουζίνας, χαρτί τουαλέτας κ.λπ.
  • Τρόφιμα: ξύδι, ζάχαρη, αλεύρι (τρόφιμα σε πιο μεγάλη προτεραιότητα).

Επίσης, ανήμερα της εκδήλωσης θα διατίθενται ορισμένα σετ δώρων από το EASTER BAZAAR της «ΦΟΙΒΗΣ», τα οποία αποτελούν μέσο ενίσχυσης των σκοπών του σωματείου, με τιμές ενίσχυσης από 10 ως 15 ευρώ ανάλογα με το είδος. «Θα χαρούμε πολύ να ενισχύσετε εμπράκτως το εγχείρημα από το υστέρημά σας», σημειώνει ο Α.Σ. Παπάγου.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 69457 56869 ή στο [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet