Το 1ο Volleyball Invitation Camp διοργανώνει το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου
Αθλητισμός

Το 1ο Volleyball Invitation Camp διοργανώνει το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου

Το τμήμα βόλεϊ του Α.Σ. Παπάγου διοργανώνει το 1ο Volleyball Invitation Camp. Πρόκειται για μια πρόσκληση στο βόλεϊ για αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 2006 έως και το 2010 που θέλουν να εντατικοποιήσουν και να διευρύνουν τις προπονητικές τους γνώσεις κατά την περίοδο της επίσημης παύσης των αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Η εκδήλωση θα γίνει σε δύο περιόδους.

Η πρώτη περίοδος θα διεξαχθεί από τις 28/12 ως και τις 30/12, τις ώρες 15:30 με 17:00, με αντικείμενο την πάσα. Υπεύθυνη προπονήτρια γι’ αυτήν την περίοδο θα είναι η Κατερίνα Πετρουλάκη, με χρόνια ειδίκευση στη διοργάνωση αθλητικών camp.

Η δεύτερη περίοδος θα διεξαχθεί από τις 3/1/22 ως και τις 5/1/22, τις ώρες 09:30 με 12:30, με αντικείμενο το σέρβις και την άμυνα. Υπεύθυνος προπονητής τη συγκεκριμένη περίοδο θα είναι ο πολύπειρος προπονητής αναπτυξιακών ομάδων, Γιώργος Νικολογιάννης. Τον προπονητικό συντονισμό για τις δύο περιόδους θα έχει ο επικεφαλής προπονητής του τμήματος βόλεϊ του Α.Σ., Αντώνης Πούμπουρας.

Το camp θα διεξαχθεί στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Αθλητικού Κέντρου Παπάγου (Νευροκοπίου 4). Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν με τον τηλεφωνικό αριθμό 6945 756869 (SMS, Viber) ή με το email [email protected].

Η φόρμα υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet