Χρήση ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων σε Παπάγο και Χολαργό από τη Δευτέρα 17/5
Αθλητισμός

Χρήση ανοιχτών αθλητικών εγκαταστάσεων σε Παπάγο και Χολαργό από τη Δευτέρα 17/5

Από Δευτέρα 17/5 επιτρέπεται η χρήση των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων για οργανωμένη άθληση των ακαδημιών ηλικίας 6-12 ετών.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΔΟΠΑΠ) του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, Θανάσης Αυγουρόπουλος, καλεί τους υπεύθυνους των σωματείων για την πιστή εφαρμογή των οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Σχετικές οδηγίες ασφαλούς άσκησης στις ανοικτές αθλητικές εγκαταστάσεις έχουν αναρτηθεί στο ειδικό πεδίο ενημέρωσης της ΓΓΑ, με τίτλο «Αθλητισμός & Covid-19» (https://gga.gov.gr/…/article/278-covid/2981-covid19-sports)

Επίσης, ενημερώνει ότι οι αθλούμενοι πολίτες μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν χρήση των δύο γηπέδων στίβου από 8:00 – 22:45, μόνο τις τρεις εξωτερικές διαδρομές, στην Κοινότητα Παπάγου (Νευροκοπίου & Αργυροκάστρου) και Κοινότητα Χολαργού (τέρμα οδού Σύρου). Απαραίτητη προϋπόθεση για τη χρήση των οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων από τους αθλούμενους πολίτες είναι:

  • Η συμπλήρωση και επίδειξη του «Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».
  • Η καταγραφή εισερχομένων – εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης, για να τηρούνται οι αποστάσεις, με σχετικές οδηγίες, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΓΓΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet