Κεφάτος ο Παπάγος, 4-2 την Αγία Ελεούσα
Αθλητισμός

Κεφάτος ο Παπάγος, 4-2 την Αγία Ελεούσα

Με… διαβολεμένη διάθεση εμφανίστηκε ο Παπάγος στη δεύτερη αγωνιστική στη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ επικρατώντας στην έδρα του με 4-2 της Αγίας Ελεούσας, πετυχαίνοντας την πρώτη φετινή του νίκη.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 16΄ με τον σουτ του Σιούτα έξω από την περιοχή, ενώ στο 17΄ ο Χατζής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Σταυριανουδάκη. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν κι 8 λεπτά αργότερα, με τον Κοντοπύργια, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια. Οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παπάγος έδειξε ότι ήθελε να καθαρίσει το παιχνίδι και μέσα σε τρία λεπτά απέδειξε ότι το… εννοούσε. Στο 58΄ ο Κουτσοβέλης γράφει το 2-1, για να έρθει στο 61΄ ο Ρέτζο να κάνει με πέναλτι το 3-1. Μάλιστα, η ζημιά για την Αγ. Ελεούσα ήταν διπλή, αφού έχασε στη φάση του πέναλτι και τον Τζωρτζάτο, ο οποίο αποβλήθηκε. Παρ΄ όλα αυτά, δεν κατέθεσε τα όπλα και στο 71΄ κατάφερε να μειώσει 3-2 με γκολ του Ηλιόπουλου. Δεν πρόλαβε, ωστόσο, να το χαρεί για πολύ, αφού στο 74΄ ο Μπράτσι έστειλε για τέταρτη φορά στα δίχτυα των φιλοξενουμένων, γράφοντας το τελική 4-2.

Διαιτητές: Γαβρίλης, Μπατζιόπουλος – Κόκορης

Παπάγος: Κάτσικας, Κορδάς, Βενέτης (46’ Κολοβός), Σταυρουλάκης, Ρέτζο, Λιούκας, Χατζής (77’ Παπαναστασίου), Αλεξιάδης, Μπάρο (51’ Κουτσοβέλης), Μπράτσι, Σιούτας.

Αγ. Ελεούσα: Σταυριανουδάκης, Ζαχαριουδάκης, Κοντοπύργιας (63’ Παναγιωτάκης), Γιολδάσης (46’ Μουστάκης), Τζωρτζάτος, Κύβέλος, Καργιώτης, Κλωνάρης, Κάτσικας (63’ Ηλιόπουλος), Διονυσόπουλος, Αβίντογλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet