Μεγάλη νίκη για τον Παπάγο επί του ΠΑΟ Ρουφ
Αθλητισμός

Μεγάλη νίκη για τον Παπάγο επί του ΠΑΟ Ρουφ

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα του Παπάγου απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ στην εντός έδρας αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Μία νίκη που φέρνει την ομάδα των «Βορείων» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 9 βαθμούς.

Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε αναγνωριστικό παιχνίδι, με λίγες φάσεις. Στο 13ο λεπτό, από κόρνερ του Ρομάριο Μπράτσι, ο Μανώλης Χατζής έστειλε με κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα άουτ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 33΄ ο Μανώλης Σταυρουλάκης δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την εξουδετερωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων, στέλνοντας την μπάλα μακριά από την εστία του Κουνάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε λίγο η ποιότητα του παιχνιδιού, με τους παίκτες των δύο ομάδων να προσπαθούν να δημιουργήσουν κάποιες φάσεις για γκολ. Στο 49΄ ο Μπράτσι έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 53΄ οι φιλοξενούμενοι, σε οργανωμένη επίθεση, στέλνουν την μπάλα ελάχιστα άουτ, στο 56΄ και πάλι ο Μπράτσι στέλνει και πάλι την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 62΄ ο Χατζής σουτάρει ελάχιστα άουτ, ενώ επτά λεπτά αργότερα αψιμαχεί με τον Κατσιγιάννη στον χώρο του κέντρου, ο αντίπαλος χαφ χάνει την ψυχραιμία του, για να πάρει την κόκκινη κάρτα και ν΄ αφήσει τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες. Ωστόσο, το αριθμητικό μειονέκτημα δεν στέρησε το πάθος του ΠΑΟ Ρουφ, η οποία στο 82΄ έφθασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Παναγιώτης Κάτσικας εξουδετέρωσε το πλασέ του αντίπαλου επιθετικού.

Στο 84΄ μακρινό σουτ του Σταυρουλάκη αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Κουνάδης, αλλά η φάση δεν είχε τελειώσει. Από την εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα φθάνει στον Χατζή που, με την πλάτη στην εστία, πιάνει ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι και τη στέλνει στα δίχτυα, γράφοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 1-0.

Παπάγος: Κάτσικας, Κόρδας, Κολοβός (85΄ Αναστασίου), Σταυρουλάκης, Ρέτζιο, Λιούκας, Χατζής, Αλεξιάδης, Κουτσουβέλης, Μπράτσι (67΄ Σιούτας), Μπάρο (46΄ Παπαναστασίου).

ΠΑΟ Ρουφ: Κουνάδης, Καραμπάς (88΄ Μπεκατώρος), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς, Κατσιγιάνης, Κωτούλιας (73΄ Μέμας), Νταουτάι, Χίσο, Γαλάνης (62΄ Φωτόπουλος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet