Εντός έδρας ήττα για τον Χολαργό από την Ηλιούπολη
Αθλητισμός

Εντός έδρας ήττα για τον Χολαργό από την Ηλιούπολη

Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, με μόλις 1 βαθμό, παρέμεινε ο Χολαργός μετά και την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οπότε αντιμετώπισε στο γήπεδό του την πρωτοπόρο Ηλιούπολη.

Παρά το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι δεν έπαιξαν άσχημο ποδόσφαιρο, βγάζοντας καλές φάσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ωστόσο, στο 26΄ ο Ανδριανόπουλος εκτέλεσε άψογα φάουλ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Σκαλάτου, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Οι τελευταίοι, μάλιστα, θα μπορούσαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους στο πρώτο μέρος, εάν δεν «σπαταλούσαν» δυο-τρεις καλές ευκαιρίες που είχαν.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Χολαργού ανέβασαν ρυθμούς κι απείλησαν την αντίπαλη εστία, αναζητώντας της ισοφάριση, η οποία ήρθε πολύ κοντά στο 75΄, αλλά ο Λύρας σημάδεψε το δοκάρι. Ακόμη κλασικότερη ήταν η ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Αδάμης απέκρουσε με εκπληκτικό τρόπο σε κόρνερ σου του Λύρα, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Σκαλάτος, Ζώης (46΄ Καζάκος), Κατσαρός, Ρίζος Π. (73΄ Κατσαρός Χ.), Χρόνης, Λύρας, Καρράς (46΄ Σπυρόπουλος), Τζέλης, Ρίζος Α. , Πλεμμένος, Ντζαρίδας.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αδάμης, Μπούρσαλης, Συμεωνίδης, Τερλελής, Ρωμανός, Παπακωνσταντίνου, Ζουμπουνέλης, Γάγγος (90’ Κυρίτσης), Γεμιστός (74΄Θάνος), Ανδριανόπουλος (87΄ Ορφανός), Βαμβακερής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet