Περίπου 700 δρομείς έτρεξαν στον 2ο Αγώνα Δρόμου Παπάγου – Χολαργού
Αθλητισμός

Περίπου 700 δρομείς έτρεξαν στον 2ο Αγώνα Δρόμου Παπάγου – Χολαργού

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο 2ος Δρόμος Πόλης Παπάγου – Χολαργού, που διεξήχθη την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016, με 700 περίπου συμμετοχές παιδιών και ενηλίκων, σε διαδρομές των 1, 5 και 10 χιλιομέτρων.

Μια μεγάλη γιορτή αθλητισμού για την πόλη, που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την οποία τίμησαν με τη συμμετοχή τους η Χάλκινη Παρολυμπιονίκης του Ρίο 2016 στο αγώνισμα της σφαίρας στην κατηγορία F53, Δήμητρα Κροκίδα, ο τυφλός Μαραθωνοδρόμος Νίκος Τσατσακλιάς και φυσικά όλοι οι συμμετέχοντες.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού με ανακοίνωσή του ευχαρστεί όλους τους χορηγούς της διοργάνωσης, αλλά και όσους συνέβαλαν στην άρτια διεξαγωγή του αγώνα, καθώς επίσης τα Αστυνομικά Τμήματα Παπάγου και Χολαργού, την Τροχαία Αγίας Παρασκευής, τους κριτές αγώνα του ΣΕΓΑΣ και το προσωπικό του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Τέλος, ο Δήμος εκφράζει ένα «πολύ μεγάλο ευχαριστώ» στους εθελοντές που συντέλεσαν στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα: τη Δασοπροστασία Παπάγου – Χολαργού (ΔΑΠΑΧΟ), το 1ο και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Παπάγου και το 1ο Σύστημα Προσκόπων Χολαργού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet