Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Παπάγου: Προετοιμαζόμαστε δυναμικά για τη νέα αθλητική χρονιά
Αθλητισμός

Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Παπάγου: Προετοιμαζόμαστε δυναμικά για τη νέα αθλητική χρονιά

Σε συνέχεια των καλοκαιρινών δράσεων του Αθλητικού Συλλόγου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Παπάγου, τις καλοκαιρινές προπονήσεις και τη στοχευμένη θερινή προετοιμασία στο Λουτράκι, δράσεις που στέφθηκαν με απόλυτη, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στη δύσκολη αυτή συγκυρία ήρθε η ώρα ο Σύλλογος να ευχηθεί μια καλή μαθητική και αθλητική χρονιά.

Ειδικότερα, ο Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Παπάγου αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Με πολύ οργάνωση και προετοιμασία, αλλά και λίγη καλή τύχη, καταφέραμε να εντάξουμε το σύνολο των αθλητών μας, τεχνικού και αγωνιστικού TAEKWON DO, στις προπονήσεις τους. Οι αγωνιστικές μας ομάδες Poomsae (Τεχνικού) και Kyorugi (Αγωνιστικού) ήδη προπονούνται εντατικά.

Οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι δύσκολες και όλα δείχνουν ότι θα γίνουν δυσκολότερες. Εμείς με αίσθημα ευθύνης και προστασίας απέναντι στα παιδιά μας, προετοιμάζουμε την αθλητική χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα.

Η επάνοδός μας σηματοδοτείται από τη συμμετοχή της αγωνιστικής ομάδας Poomsae (Τεχνικού) σε διαδικτυακούς αγώνες στις αρχές Οκτωβρίου και τις προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών, για την κατάκτηση της επόμενης βαθμίδας, οι οποίες έχουν προγραμματιστεί για το τέλος Οκτωβρίου.

Θερμές ευχαριστίες σε όλους εσάς που έμπρακτα μας στηρίζετε με την εμπιστοσύνη σας. Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού και στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Παπάγου-Χολαργού για την παραχώρηση του στίβου και τη στήριξη.

Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές μας που δεν σταμάτησαν να ακολουθούν τον σκοπό του «Νους υγιής εν σώματι υγιεί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet